Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salomón Rondón gibi bir forvet yok mu yahu piyasada bunun yandan yemişi çakma versiyonu filanda olur

Aynen öyle.Yüksek bedel verip elimizde patlayan yok sayılır sadece amrabat oda parasını çıkardı nerdeyse.

Reis işte alacan bu tip sağlam adamları tutmasa bile satabilirsin bu Rodrigues tutmazsa ne yapıcaz ?

Yine bir ton para verip sözleşme fesih ettirmeye çalışıcaz

Fenerbahçe, Dinamo Kiev'in forveti Oleksandr Gladky ile anlaştı. Oyuncunun pazartesi İstanbul'da olması bekleniyor. via @sporundibicom

Nazifoğlu konuştu içim karardı ya. Böyle açıklama olurmu... Ahmet Çalik ve Garry Rodrigues den gayrı Transfer beklemiyorum artık. Bunlar Vitor Hugo gibi oyuncular alamazlar.

Reis işte alacan bu tip sağlam adamları tutmasa bile satabilirsin bu Rodrigues tutmazsa ne yapıcaz ?

Yine bir ton para verip sözleşme fesih ettirmeye çalışıcaz

Aynen Enes.Birgün bizi adam gibi yönetip, senede 2-3 nokta atışı yapan yönetim&hoca sahibi oluruz umarım.

Narsingh varken Rodrigues'i alana mal değil Maloğlu mal denir... fiyat aynı yahu....

Yaw hala narsingh diyenler var :D

Görende yildiz oyuncu zanedecek adamin yasin'den farki yok

İlla sağ kanata Hollandalı alacaksak Promes'i alalım ama Narsing ve Rodrigues'e göre fiyatı çok uçuk

Bruma ile ateş ederler

Quincy Promes 2016-17 ● Goals/Dribbling Skills & Assists | (Квинси Проме́с) - YouTube

Renktas nasil alacagiz bu adami onu da söylersen sevinirim.

2021'e kadar kontrati var, 12 Milyona mi ne almisti bunu Spartak 2-3 sene önce. Bizimkiler daha kiralik adam bulamiyorken bu kadar fazla bonservise adam alamazlar ne yazik ki.

Ben böyle beceriksiz yöneticiler görmedim hayatimda.

Kiralık bir forvet alsak bari beceriksizler.

Eto'o gerçekten tam bir ikon ya..
Ulan Drogba varken sokakta yürüyüşüm bile başkaydı..
Özlüyorum Drogba'yı adeta sahada durduğu her dakika o maçı yenmek için olağanın dışında yenme ihtimalimiz vardı..
Böyle lider oyuncuları seviyorum..
Yaşı kaç olursa olsun..

sakho gelsin diyenler icin:

Galatasaray, Inter and AC Milan all interested, but Sakho wants to stay in England. Southampton & West Ham most likely suitors. (L'Equipe)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt