Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki bunun ten rengiyle olan alakası nedir? Pekala aynı beceriksizliğe sahip birçok beyaz futbolcu da sayılabilir. Yani adamın ten rengi siyah olunca otomatikman pozisyon bilgisi ve önsezileri kötü mü oluyor?
Kardeş hayırdır tüfek mikrop çelik'imi okudun?

hayır ciddiyim. zenci olupta stoperde sorun yaşamayan takım yok
Şu forumda genelde haberleri okuyorum ama ilk defa doğru bir tespit yapan bir kişiye rast geldim zenciden stoper olmaz adamlar tam bir el bombası İskandinav ülkelerden al getir Danimarka frederik sorensen var alexander scholz var stoper alacaksan mental açıdan oyundan kopmayacak bu zamana kadar zenci stoperler istisnalar hariç fizik ve hızlarıyla geldi ama artık futbol beyinle oynanıyor..

Kardeş hayırdır tüfek mikrop çelik'imi okudun?

Ey insanlar, gerçekten, biz sizi bir erkek ve bir dişiden yarattık ve birbirinizle tanışmanız için sizi halklar ve kabileler (şeklinde) kıldık. Şüphesiz, Allah katında sizin en üstün (kerim) olanınız, (ırk ya da soyca değil) takvaca en ileride olanınızdır. Şüphesiz Allah, bilendir, haber alandır. (Hucurat Suresi, 13)

Yok kardeş genel olarak bu düşüncemi inancımdan ve insanlığımdan alıyorum. Böyle düşünmek için kitap okumama gerek yok yani.

Vitor Hugo'yu inceledim sağlam oyuncuya benziyor. Çevik ve yavaş değil. Onun için bu herif bize gelmez. Hantal oyunculara yönelelim biz. Takimin hiz standarti artmamali.

Aldair, Cafu (Afrika kökenli) rio Ferdinand , Song ,tah ,koulibaly , bunlar beyaz mi ?

Formda bir Sakho EPL'nin en sağlam 4-5 stoperinden birisiydi kesinlikle kıyas yapılamaz Hugo ile

Evet Hugo bizim takıma inşallah gelir çok istiyorum bende Semih&Hakan gibi adamlarla kıyaslanamaz derecede iyi ama Sakho abi bu ya :D

Zaten en buyuk saflik bize 1 stoper gerektigini dusunmek. Bize en az 2 stoper lazim bu devre arasi. 2 de sene sonu.

Evet tabiiki yapmazlar boyle bisey yapamazlar. Ama bu ihtiyacimiz olmadigi anlamina gelmiyor.

Zaten komisyoncu biladerler ve nazifoglu fellik fellik komisyona yatkin muzmin sakat stoper ariyordur! :(

Dış basında Çinde falan Podolski 5M Euroya Bejing Guoana gitti diye son dakika geçti haberi var diyolar twitterda. Baksanıza bi

Dış basında Çinde falan Podolski 5M Euroya Bejing Guoana gitti diye son dakika geçti haberi var diyolar twitterda. Baksanıza bi

@h_alperaslan

Son dakika!! Galatasaray formasi giyen Podolski, Çin Super Ligi takimlarindan Beijing Guoan'a transfer oldu. Bonservis bedeli 5m euro Bu bilgi Çin'deki İngilizce haber paylasimi yapan siteler ve gazetelerden. Son dakika basligi ile verdiler..

Poldi 5 e giderse kesin Dursun cepcilik yapmistir.Çinliler beni bile alcak olsa kapıyı 10 milyon eurodan açar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@h_alperaslan

Son dakika!! Galatasaray formasi giyen Podolski, Çin Super Ligi takimlarindan Beijing Guoan'a transfer oldu. Bonservis bedeli 5m euro Bu bilgi Çin'deki İngilizce haber paylasimi yapan siteler ve gazetelerden. Son dakika basligi ile verdiler..

Galatasaray Son Dakika !!! Birazdan goalbien.com 'da @GoalBien Ertem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt