Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Garry ile ilgili en can alıcı soruyu soruyorum.Malum sabri ile birlikte oynayacaklar, defansa yardim eder mi ? savunması nasıl? Git gel yapabilecek biri mi ? Bilen varsa cevaplayabilir mi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pepe bitmiş!!

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A plani: Ahmet Calik
B plani: Vitor Hugo
C plani: Pepe

Bu Garry ile ilgili en can alıcı soruyu soruyorum.Malum sabri ile birlikte oynayacaklar, defansa yardim eder mi ? savunması nasıl? Git gel yapabilecek biri mi ? Bilen varsa cevaplayabilir mi

analizlerde en büyük eksikliği olarak savunmaya yardım etmemesi ve bitirici şutlarının kötü olması söyleniyor. takım savunmamız zaten kötü iken dahada kötüye gidwbilir yani.

analizlerde en büyük eksikliği olarak savunmaya yardım etmemesi ve bitirici şutlarının kötü olması söyleniyor. takım savunmamız zaten kötü iken dahada kötüye gidwbilir yani.
O zaman yandık desene.Sabri ile bu surekli ileride bekler dururlar

Pepe'nin Instagram hesabını basmışlar :D

C1qpVMLXgAE_xGq.jpg

pepe zorlansa alınabilir yaşı 33 olmuş. bu sene formayı unuttu zaten. olursa güzel olur 1.5 sene iş yapar, taş gibi defansımız olur.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbol arena detaylı analiz yapmış. Yasin ve Bruma'ya göre maç başına 2 kat daha fazla top çalıyor, geri dönüşleri çok hızlı.

Bizim insanımız çatlak harbiden. "Şu Çılgın Türkler"

Güzel olur lan becerebilirlerse pepe işini. 6 ay sözleşmesi kaldı realle. Makul bir bedelle alınabilir

bugun burada paylasılan bi analize görede brumaya göre savunmaya daha çok yardım eder vs diyordu. +yön olarak bunun üstünde baya durmuşlardı.
gerçi incelemenın yalancısyım adamı bi kez bile izlemedim

Dua edelimde ekici simdi feneve gider.Yoksa sezon sonu bizde patlayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt