Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karavayev'in sezon sonuna kadar maliyeti 600 bin euroymus.Garry'e yaklaşık 10 milyon euro yatircagimiza, boyle bir hamle yapsaydık keşke

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

C1rJ58LXEAAh2fL.jpg

Gelmek için baya istekliydi bu eleman. Umutlu olmamın sebebi bu aslında tekrardan hayırlı olsun

Rodrigues'e 1.3 mu ne verdik sanirim dusunun adam ne kadara oynuyordu demek ki bu rakami duyunca kosarak geldi. Bizde gittik hala Serdar'a 2 milyon euro falan verdik ya da 1 kusur milyon sozlesmeyi begenmeyen Yasin'i bile adam akilli kadro disi birakamadik. O cok bilmis menajerine kapiyi gosteremedik. Yasin bizden gitsin alacagi para en fazla 500 bin euro ama bu yoneticiler Galatasaray'in buyuklugunu bile hala idrak edememisler Yasin artistine bile rest cekemiyorlar cok yazik.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabahki antrenmandan sonra bizimkiler Suudi Arabistan'a geçince bu da Köln'e gidip halısaha maçında mı oynadı n'aptı anlamadım ki eltimin torunu :(

Poldi de iyice part time futbolcu gibi takılıyor bizde.

Gitmesin istiyorum zira yerine gidip Serdar Gürler'i alırlar ama o da bir türlü tam ağırlığını vermedi buraya.

1 değil 2 değil.

Sabahki antrenmandan sonra bizimkiler Suudi Arabistan'a geçince bu da Köln'e gidip halısaha maçında mı oynadı n'aptı anlamadım ki eltimin torunu :(

Adam sakat diye gidip haylaz çocuklar gibi halısaha oynuyor. Kulüp iyice panayıra döndü görümcenin kuzeni :red:

Bu Garry'nin maliyeti en az 10 milyon euro olacak yaklasık 40 milyon tl.Tutmazsa yandık, keşke daha akıllı bir hamle yapsaydık.Oyuncu kiralamak gibi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Poldi de iyice part time futbolcu gibi takılıyor bizde.

Gitmesin istiyorum zira yerine gidip Serdar Gürler'i alırlar ama o da bir türlü tam ağırlığını vermedi buraya.

1 değil 2 değil.

Adam sakat diye gidip haylaz çocuklar gibi halısaha oynuyor. Kulüp iyice panayıra döndü görümcenin kuzeni :red:

Bu konudan ben de rahatsızım baldızlarım, ama yapacak birşey yok. İyi paraya Çin'e okuturuz umarım.

Poldi kesin gidecek diyordu herkes. Ali naci şimdi belli değil görüşmeler sürüyor yazmış

Buraya yazdığım için kusura bakmayın bana facebook ta benim adıma açılmış bi sahte hesabı kapatmada yardımcı olacak biri var mı

Poldi almanyaya kacip duruyor
Sakatligida fazla

7 milyona satarsak 3 gün bayram ilan etmeli

*taptap*

telefona ne alıntı gelıyor ne menşın kafasına göre layk atıyor takıpcı kasıyor tapa bende bağımsızlığını ilan etti

Kampa 2 Kisi yetisecekti.

1 Kisi anca aldik ve Kampa yetismedi.

Beklentimiz yine karsilandi.

(Beklentim yalan söylemeleri ve söz verdikleri seyin olmamasi):D
92 yilindan beri Galatasarayi takip ediyorum transferlerin kampa yetistigini hic gormedim....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt