Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya neler olur olmaz mı sen kaynak yarattıktan sonra olur da ben güvenemiyorum bu başkana. Sanki adamın içinde hep ahmet çalığı alıp transferi kapatmak gibi bir düşüncesi varValla reis zor değil ched 2.2 m alıyordu üstüne hugo için 1.5 verilecek diyor 3.7 m e gelmez mi Pepe gelir
Seneyede Hakan-Semih-Koray'ı yollayıp hızlı seri br stoper alalım daha genç yaşı yani hızlı seri olsunki Pepe'yi taşıyabilsin
Transfer-Serdar-Pepe
Rahat 3 yıl stoper aramayız
Hemde ujfa semihten filan çok daha iyi olur
sergenide hakan gibi hizaya getiricez
YA DÜZELECEK YA GİDECEK
Thomas Delaney'i Werder bremen 2 m. euroya almış adam 30 maçta 8 gol 5 asist yapmış. Stefan Johansen 2.3 m euroya fulham'a gitmiş 17 maç 5 gol 5 asist. Moussa Dembélé 20 yaşında bonservissiz celtic'e gitmiş 36 maç 19 gol 5 asist.
Doğru mu bunlar ???![]()
Delaney'i daha yeni kadrolarina katti diye biliyorum.Thomas Delaney'i Werder bremen 2 m. euroya almış adam 30 maçta 8 gol 5 asist yapmış. Stefan Johansen 2.3 m euroya fulham'a gitmiş 17 maç 5 gol 5 asist. Moussa Dembélé 20 yaşında bonservissiz celtic'e gitmiş 36 maç 19 gol 5 asist.
Doğru mu bunlar ???![]()
sergenide hakan gibi hizaya getiricez
YA DÜZELECEK YA GİDECEK
Ya neler olur olmaz mı sen kaynak yarattıktan sonra olur da ben güvenemiyorum bu başkana. Sanki adamın içinde hep ahmet çalığı alıp transferi kapatmak gibi bir düşüncesi var
NKGSDVBS
TapaTalK
Hosgeldin reis
Yoklugumda bazilarina haddini bildirmissin ellerine saglik
12 Numara .org- @12numoraorg Beşiktaş'lılar bize şikeci diyorlar. Ulan biz GALATASARAY'in seviyesine ulaşmak için şike yaptık siz Türkiye kupasını almak için yaptınız.
Valla futbolu bilip GS i seven 1 yoneticimiz olsaydi su an takimimiza coktan 2 stoper katilmisti.
Hale bak. Ched kasitli kirmizi kart goruyor ve GS i ve futbolu coktan bitirmis, digeri kartalspor stoperi sakar semih, digeri muzmin sakat serdar, digeri 35 yasinda gunde 2 paket sigara bitiren hakan balta, digeri ne idugu belirsiz sakat koray!!!!
Bu takimin 1 tane duzgun stoperi yok, 26 yasinda kimsenin tanimadigi paokun sol kanat oyuncusunu aliyoruz!!Hem de bruma varken!!
Bunlar ya bu devre arasi ya da yaz transfer doneminde Brumayi satacak anlasildi!!
Hic eskiden 1 sene ispanyada sag acik oynamisti muhabbetine girmeyin!! Eger oyle olsaydi sag acik kullanirdi paok!! Biktim devsirme oyuncu oynatmaktan artik!!! Bu kulupte adam gibi planlama yapilsin herkes yerinde oynasin artik biktim vallahi!! Kewelli stoper oynatmis kulubuz artik yeter!!
Evren Göz: "Vitor Hugo tamamen olmazsa Galatasaray, Vida'ya yönelebilir."
12 Numara .org- @12numoraorg Beşiktaş'lılar bize şikeci diyorlar. Ulan biz GALATASARAY'in seviyesine ulaşmak için şike yaptık siz Türkiye kupasını almak için yaptınız.