Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergen alt Yapi oyuncularini kiskaniyor sarisin olduklari icin

Malum sergen'in kendisi sarisin degil ya ondan dolayi

Valla reis zor değil ched 2.2 m alıyordu üstüne hugo için 1.5 verilecek diyor 3.7 m e gelmez mi Pepe gelir
Seneyede Hakan-Semih-Koray'ı yollayıp hızlı seri br stoper alalım daha genç yaşı yani hızlı seri olsunki Pepe'yi taşıyabilsin

Transfer-Serdar-Pepe

Rahat 3 yıl stoper aramayız
Hemde ujfa semihten filan çok daha iyi olur
Ya neler olur olmaz mı sen kaynak yarattıktan sonra olur da ben güvenemiyorum bu başkana. Sanki adamın içinde hep ahmet çalığı alıp transferi kapatmak gibi bir düşüncesi var

NKGSDVBS
TapaTalK

sergenide hakan gibi hizaya getiricez

YA DÜZELECEK YA GİDECEK

Thomas Delaney'i Werder bremen 2 m. euroya almış adam 30 maçta 8 gol 5 asist yapmış. Stefan Johansen 2.3 m euroya fulham'a gitmiş 17 maç 5 gol 5 asist. Moussa Dembélé 20 yaşında bonservissiz celtic'e gitmiş 36 maç 19 gol 5 asist.
Doğru mu bunlar ???
:mad:
Delaney'i daha yeni kadrolarina katti diye biliyorum.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla futbolu bilip GS i seven 1 yoneticimiz olsaydi su an takimimiza coktan 2 stoper katilmisti.

Hale bak. Ched kasitli kirmizi kart goruyor ve GS i ve futbolu coktan bitirmis, digeri kartalspor stoperi sakar semih, digeri muzmin sakat serdar, digeri 35 yasinda gunde 2 paket sigara bitiren hakan balta, digeri ne idugu belirsiz sakat koray!!!!

Bu takimin 1 tane duzgun stoperi yok, 26 yasinda kimsenin tanimadigi paokun sol kanat oyuncusunu aliyoruz!! :( Hem de bruma varken!!

Bunlar ya bu devre arasi ya da yaz transfer doneminde Brumayi satacak anlasildi!!

Hic eskiden 1 sene ispanyada sag acik oynamisti muhabbetine girmeyin!! Eger oyle olsaydi sag acik kullanirdi paok!! Biktim devsirme oyuncu oynatmaktan artik!!! Bu kulupte adam gibi planlama yapilsin herkes yerinde oynasin artik biktim vallahi!! Kewelli stoper oynatmis kulubuz artik yeter!!

Ya neler olur olmaz mı sen kaynak yarattıktan sonra olur da ben güvenemiyorum bu başkana. Sanki adamın içinde hep ahmet çalığı alıp transferi kapatmak gibi bir düşüncesi var

NKGSDVBS
TapaTalK

Yav reis gerçekten vizyonlu bir başkanımız olsa Serdar'ın maks alabileceği ücret 1 milyon'du veya Eren'in veya Tolga De Jong'un

Bizim maaş sınırımız var reis bonservis değil
Şöyle Muslera-Pepe-Sneijder gibi 4 adamın olacak bunlara vericen yüksek maaşı, Bruma gibi 4 genç yıldızın olacak büyük bonservisle alıp düşük ücret ödiycen arada patlama yapan olursa yüksek maaşlı sözleşme, 3 tanede Carole-Tolga gibi görev adamın olacak düşük ücrete çok çalışan uçup kaçmasada belli bir standardı olan takıma direnç güç katacak ilk 11'inde çok çok daha iyi yerlerde oluruz

Evren Göz: "Podolski'nin ayrılığı yakın. Çok büyük ihtimalle kariyerine Çin'de devam edecek. Tabii şartların oluşması biraz zaman alacak."

Evren Göz: "Galatasaray'ın Ahmet Çalık için son teklifi 2 milyon Euro. Ama teklifi artıracaklardır."

Evren Göz: "Vitor Hugo için 6.5 milyonlar, 7 milyonlar Galatasaray'ın çıkabileceği rakamlar değil."

Evren Göz: "Vitor Hugo tamamen olmazsa Galatasaray, Vida'ya yönelebilir."

evet messiasıda transfer listemizden çıkarabiliriz böylelikle

Valla futbolu bilip GS i seven 1 yoneticimiz olsaydi su an takimimiza coktan 2 stoper katilmisti.

Hale bak. Ched kasitli kirmizi kart goruyor ve GS i ve futbolu coktan bitirmis, digeri kartalspor stoperi sakar semih, digeri muzmin sakat serdar, digeri 35 yasinda gunde 2 paket sigara bitiren hakan balta, digeri ne idugu belirsiz sakat koray!!!!

Bu takimin 1 tane duzgun stoperi yok, 26 yasinda kimsenin tanimadigi paokun sol kanat oyuncusunu aliyoruz!! :( Hem de bruma varken!!

Bunlar ya bu devre arasi ya da yaz transfer doneminde Brumayi satacak anlasildi!!

Hic eskiden 1 sene ispanyada sag acik oynamisti muhabbetine girmeyin!! Eger oyle olsaydi sag acik kullanirdi paok!! Biktim devsirme oyuncu oynatmaktan artik!!! Bu kulupte adam gibi planlama yapilsin herkes yerinde oynasin artik biktim vallahi!! Kewelli stoper oynatmis kulubuz artik yeter!!

İnan reis sene başında Pepe alınmış olsa şimdi yanına Hugoyu ekliyor olsak veya Vida veya Sakho
Başka hiçbir transfere gerek yoktu

-------Muslera-------
---Pepe-----Sakho---
--------Tolga---------

İnan 16 değil 6 gol bile yemezdi şu tandem
Başka hiçbir transfere gerek yok önünde Selçuk Yasin Eren oynasın isterse yine bu ligde şampiyon yapar seni bu tandem

Evren Göz: "Vitor Hugo tamamen olmazsa Galatasaray, Vida'ya yönelebilir."

vk261hAf.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt