- 20 Mayıs 2011
- 23.549
- 10.477
- 1.873
Ali Naci hiyarindan da zaten hic iyi haber cikmaz. Adam felaket tellali gibi.
bu yüzden yönetime yakınlığı anlaşılıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Naci hiyarindan da zaten hic iyi haber cikmaz. Adam felaket tellali gibi.
σκυλιά στο? ντροπή!
Renkdaş naptın ya gece gece korkutma bizi zaten annem yeni böbrek nakli oldu evin tek çocuğuyum bişey çıkmaz inşallah kendim için değil valla annem için bişi çıkmasınReis doktor değilim ama Allah korusun baskı baya kuvvetli birşeyse doktora git biran önce arkadaşın ciddi bir akciğer sorunu çıkmıştı bunu dedikten sonra
Çok geçmiş olsun reis inşallah hiçbirşeyin yoktur
bu yüzden yönetime yakınlığı anlaşılıyor.
Yoook o sağlam o kalkıyor maşallahı var günde 20 vakit ayaktaeminmisin renktaş
bi daha düşün
Yoook o sağlam o kalkıyor maşallahı var günde 20 vakit ayakta![]()
![]()
OptaJoe ✔@OptaJoe
33 - Excluding penalties, Vincent Janssen has had a total of 33 shots without scoring in all comps; the most of any PL striker. Wayward
oha
Tahrik var ama memur beySeviyeli olalım lütfen.
tövbe tövbe bismillahirrahmanirrahim..Yoook o sağlam o kalkıyor maşallahı var günde 20 vakit ayakta![]()
![]()
Tottenham büyük geldi benim adama. Bize versinler Bruma icin Vincent + 10 Milyon.
Hoop noluyo yav ulan hiç mi kalkan bişi duymadınız tüm forumu davet etmenin manası ne
Hoop noluyo yav ulan hiç mi kalkan bişi duymadınız tüm forumu davet etmenin manası ne![]()
Senin adamın olduğu belli oluyor :asd22:
Ne demek bu şimdi yani bu arkadaşlar kalkan şeylerle mi ilgileniyorlar yanlış mı anladım :asd22:Bu iki arkadaş bu tarz konularla ilgilenirler.
Ne demek bu şimdi yani bu arkadaşlar kalkan şeylerle mi ilgileniyorlar yanlış mı anladım :asd22: