Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.512
- 1.988
bu kadarmı denk gelir anasını satiyim sdadsfdgfds
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fanatik haberi paylaşmak yasak değil miydi?
Donkun kanat versiyonu at çöpe 3.5 boşa gitti
Dikkat et renktaş tehlikeli resimler koyma malum ortalık karışık gümbürtuye gidersinS.A
![]()
GELDİ Mİ??
Dikkat et renktaş tehlikeli resimler koyma malum ortalık karışık gümbürtuye gidersin![]()
![]()
Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk
Serdar'a verilen para ve maaş fazla olsa da üç futbolcudan ikisini Hamza bile gönderiyor (üçüncü kimdi hatırlayamadım),bir nevi çöplerden kurtulma operasyonuydu ,Bilal zaten parasız gelmişti ,Sercan da Aysal döneminde gelmişti,ha dursun tarihimizin en kotu en başarısız başkanı orası ayrı bir gercekSerdar'a 4.5+ 3 topçu+ 2 milyon maaş veriyoruz
4 yıllık sözleşmesi var desek 12.5
Pepe'ye 3 yıllık sözleşme yıllık 4 versek gelmez miydi koşa koşa gelirdi
Şimdide ched+Semih+hakan ı satıp Sakho'yu alsan
Pepe -Sakho tandemi real -bayern seviyesinde bir tandem olurdu
Arkalarında Muslera
Şu ligde bal'a filan yemezsek kolay kolay gol yemezdi şu takım
Rakip forvetin psikolojisini düşünsene topu alıyorsun 1.90 boyunda kamyon gibi Pepe-Sakho sana saldırıyor
Haydi bunları geçdin kalede Muslera var :asd22:
Endoğan'dan sağ bek olmaz mi acaba,hayır Sabri'den bile olduysa neden olmasın diyorum.Umut Gundogan ile Endogan Adili, daha gitmedi demi ?
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Serdar'a verilen para ve maaş fazla olsa da üç futbolcudan ikisini Hamza bile gönderiyor (üçüncü kimdi hatırlayamadım),bir nevi çöplerden kurtulma operasyonuydu ,Bilal zaten parasız gelmişti ,Sercan da Aysal döneminde gelmişti,ha dursun tarihimizin en kotu en başarısız başkanı orası ayrı bir gercek
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi