Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C1tk3RCWIAEKfYu.jpg

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Bosna Hersekli futbolcu Zvjezdan Misimovic, futbolu bırakma kararı aldı

Almanya'da Bayern Münih, Bochum, Nürnberg, Wolfsburg gibi takımlarda oynayan Misimovic, 2010'da Galatasaray'a imza atmıştı.

Sarı-kırmızılılarda beklenen performansı sergileyemeyen Misimovic, Rusya'da Dinamo Moskova'da forma giydikten sonra Çin'e transfer olmuştu.

Misimovic, 2015'ten bu yana Çin İkinci Lig ekibi Beijing Renhe'de görev yapıyordu. Bosna Hersek Milli Takımı'nda da 84 kez forma giyen Misimovic, 26 gol attı.

Rodrigues in ne olduğu hakkında kimsenin fikri yok beyler asılsız okumayın

Kimi diyor adam kovalar bu çok iyi özelliği bir başkası diyor defansa yardım etmez

Birisi diyor gol vuruşları üst düzeyde diğeri diyor saç baş yoldurtur

Daha neler neler o yüzden boş yere kimse kafaya takmasın bence olacağı carole gibi olur fazlası değil

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rodrigues in ne olduğu hakkında kimsenin fikri yok beyler asılsız okumayın

Kimi diyor adam kovalar bu çok iyi özelliği bir başkası diyor defansa yardım etmez

Birisi diyor gol vuruşları üst düzeyde diğeri diyor saç baş yoldurtur

Daha neler neler o yüzden boş yere kimse kafaya takmasın bence olacağı carole gibi olur fazlası değil

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keşke Carole gibi olsa yine yeter.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Roma teknik direktörü Luciano Spalletti, Sofiane Feghouli için West Ham'la görüşmelere başlandığını açıkladı.

Hull City, Oumar Niasse'ın kiralanması için kulübü Everton'la anlaştı. (Sky Sports)

Shanghai SIPG Ricardo Carvalho'yu transfer etti.(Ligtv)

Galatasaray'ın transfer listesinde olan Eduardo vargas, Çin yolcusu,
Brezilya basınına açıklamalarda bulunan Flamengo kulübü asbaşkanı Flavio Godinho, Vargas ile ilgilendiklerini söylerken, "Ama kulübü onu Çin'e satmak istiyor" dedi. (Ajansspor)

Galatasaray, Ahmet Çalık için Gençlerbirliği'ne 2 milyon €'luk teklif yaptı,cevap için de 3 gün süre verildi.(Vatan)

@akinanli

Abdelhak Nouri' ve Nasringh in menejeriyle gørusme yapilmis Amsterdam da.. Son forvet adayi ise Konyasporlu Bajic..

Bajicin Berk İsmailden falan aman aman farkı yok :D

Galatasaray, Podolski için 6 M € öneren Beijing Guoan'dan 7.5 M € isterken 10 gün içinde karar vermeleri gerektiğini belirtti. (Hürriyet)
Burak Yılmaz'a 8 verdiniz Podolski'ye 6 veriyorsunuz anlamadım ki bizi mi kopartıyorsunuz?

@bergs_10
Pontus Jansson ve Zanka isimleri kulübe önerilen son Stoper isimleri arkadaşlar...

Dun geceden beri 3 maçını 90 dk izledim Rodrigues'in.Herif kesinlikle savunmaya yardim etmiyor.Topu ayağına bekleyen umursamaz bir tip

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TRANSFER - Wolfsburg, Rennes'in kanat oyuncusu Paul George Ntep ile sözleşme imzaladı. (Ligtv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt