Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Linnes Scholz Schar Carole
De Jong Ndiaye
Narsingh(Rodrigues) Sneijder Bruma
Eren

Stancu zu Bursaspor.

Bu abdulhak nuriyi tanıyan var mı?ilgimiz varmış

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Muslera
Sarbi-Ahmet-Hakan-Carole
De Jong-Selçuk
Sneijder
Rodrigues-Eren-Bruma​

2. Yarıdaki kadromuz yaklaşık bu şekilde olur

Ve şu kadroyla ilk 3 imkansız maalesef renktaşlarım

Sneijder&Muslera&Bruma'yı çıkar bu kadro ligde kümeye zor oynar

C1uTre0XgAAULXD.jpg

bu transferlerde ters giden bir şeyler var
irfan can ı başakşehir alabiliyorsa biz neden alamıyoruz
tiote bizdden kaç istedi bursada kaça oynayacak
hiç bir oyuncu bizden dövsek bile gitmiyor
cavanda olayı serdar aziz olayı donk olayı
podolski gitmiyor 20 milyona burun kıvırıyor
oyuncular bize gelmek için can atıyor klüpleri ile anlaşırsak alıyoruz 10 milyon civarı olanları alamıyoruz
sene başında delany ve jhonson neden alınmadı

temsili olay :
takıma sağ bek lazımdır
menecer: abi elimde harika bir yetenek var
Biz:hadi ya bizim fazla bütçemiz yok ama nasıl alacağız ffp olayı
menecer:siz yabancımısınız 4 milyona babama vermem ama sizin için 3 olur
biz:biz o kadar veremeyiz
menecer:siz ne kadar verebilirsiniz
biz : biz bi düşünelim (hemen takımın futbol aklı gazeteci yönetici aranır durum değerlendirilir mencer bu sırada arar)
menecer:abi oyuncunun çok talibi var aha biri arıyor bi saniye size döneceğim( olmaz kardeşim ben Galatasaray la söz kestim 5 milyon olsa da olmaz) pardon abi real aradı da bizde etik çok önemli ee abi sizin fiyatınız ne
biz: çok zorlarsak 2 milyon veririz
menecer: olsun abi bundan da ben zarar edeyim 2 olsun kimseye söylemeyin kabul
biz: (sevinçle yarı fiyatına oyuncuyu kapmanın mutluluğu) tamam
menecer:klübünü artık 8 milyona ben ikna ederim
biz : aa olmadı bu çok
menecer : kaç dersiniz
biz:4 veririz
menecer: siz var siz çok uyanıksınız hep yarı fiyatına oyuncu alıyorsunuz
biz: kes traşı evet mi hayır mı
menecer: evet abilerim evet sinirlenmeyin siz gibileri ilk defa görüyorum tavizsiz pazarlık ediyorsunuz siz bu kafayla 3-5 yıla borçları sıfırlarsınız başaka transferde görüşürüz
biz: anlaştık öyle ise ha bu adam klübünde kaça oynuyordu.
menecer: resmiyette 400 bin ama kayıt dışı 2 milyon veriyorlardı böyle yetenek yoksa elde tutulmaz biliyorsunuz yurt dışında vergiler ağır
biz : iyi bizde daha ucuza oynayacak, peki daha önce bonservisi kaça alınmıştı
menecer:500 bi ama biliyorsunuz.....
biz: vergiler ağır
menecer: zekanıza hayran kaldım evet vergiler yüzünden gizlice 10 miyon ödendi
biz: bu sağ bek hücuma da çıkıyor değil mi
menecer: ben sağ bek demedimki yetenek dedim hem sağda sabri var cavanda var linnes var hamit var semih var tolga var ... oynaması en kolay mevki sağ bek hem bu ligde gol atarak kaznırsınız şampiyonluğu ne demişler ''defanslar maç kazandırır golcüler şampiyon yapar'' düşün çok iyi defans var tüm maçlar gol yemedin ama gol atmıyorsun 34 puan la şampiyon olanı gördün mü hiç
biz: adam tam bir filozof ya bizim böyle bir futbol aklına ihtiyacımız var.Bizde çalışırmısın
menecer: çok isterim ama şlerim çok yoğun hem sizin futbol aklınız benim üstümde
herkes mutlu ayrılır
menecer: (oyuncuyu arayarak) olum bir arpalık buldum yedi ceddin kurtuldu bana bak transfer işleri uzarsa bileklerimi keserim de futbolu bırakırım de aslan resmi paylaş
gittiğin zamanda çalışmana gerek yok en büyük cimbom de çay iç fb koduk mu tweet at taraftarı arkana aldın mı kimse ordan seni koparamaz 50 yaşına kadar oynarsın 3-5 de gazeteci yemledin mi senin hiç bir hatanı görmezler 15 maça bir yaptığın güzel harekti 15 ay anlatırlar

sidiku olayı
biz:bu oyuncu kaça
menecer: 800 bin oyuncuya 500 bin ben isterim
biz : aa ne ucuz bu çok kötü oyuncu o zaman 3-5 daha verir daha tecürbelisini alırız siz hayatta başarılar

Son düzenleme:
Ulan yeminlen hiç akıl yok bizimkilerde

Lens'i görüyoruz yardırıyor bu ligde, Gidecen oyuncuyu ikna edecen takımın yarısı Hollandalı zaten

Sene sonu için gidip bonservisini al adamın

Çok pahalı filan demesin kimse

Garry'ye 3.5 verdik Narsigh gelcek büyük ihtimal 2.5 filanda o olur Yasin'i de 4'e filan satınca 10 milyon euro ediyor

Bruma-Lens neler yapardı bu ligde

Ulan yeminlen hiç akıl yok bizimkilerde

Lens'i görüyoruz yardırıyor bu ligde, Gidecen oyuncuyu ikna edecen takımın yarısı Hollandalı zaten

Sene sonu için gidip bonservisini al adamın

Çok pahalı filan demesin kimse

Garry'ye 3.5 verdik Narsigh gelcek büyük ihtimal 2.5 filanda o olur Yasin'i de 4'e filan satınca 10 milyon euro ediyor

Bruma-Lens neler yapardı bu ligde
Narsingh flan hikaye daha kanat transferi beklemeyin ucuza birini bulurlarsa ona bise diyemem bunlar 3,5 milyon euro bonservis verdigi oyuncuyu yedek oturtmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt