Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.841
- 19.441
- 2.193
ENES DALMIS hemfikirmiyiz rnş???
Tabikide renktaşım yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ENES DALMIS hemfikirmiyiz rnş???
Yakından takip eden renktaşlar var mı? Videodaki kadar etkileyici mi bu kardeşimiz?
https://www.youtube.com/watch?v=sjCZqOd2KPM
Tabikide renktaşım yav
Renktaş benim Ünal Aysal'la ilgili teorim şu;
Ünal Aysal bizim dünyaya vizyon getirmek isteyen bir uzaylı
Ünal Aysalın ağzından her laf - vizyonlu laf
Ünal Aysalın giydiği her giysi - vizyonlu giysi
Ünal Aysalın transfer ettiği her oyuncu - vizyonlu oyuncu
Ünal Aysal demek, vizyon demek, dünya barışı demek, huzur demek
Sence haklı miyim rnş? Lütfen doğru cevap ver
Renktaş benim Ünal Aysal'la ilgili teorim şu;
Ünal Aysal bizim dünyaya vizyon getirmek isteyen bir uzaylı
Ünal Aysalın ağzından her laf - vizyonlu laf
Ünal Aysalın giydiği her giysi - vizyonlu giysi
Ünal Aysalın transfer ettiği her oyuncu - vizyonlu oyuncu
Ünal Aysal demek, vizyon demek, dünya barışı demek, huzur demek
Sence haklı miyim rnş? Lütfen doğru cevap ver
Hayır sadece 500 milyon Tl almayacağız o minimum tutar bir nevi arsa değeri buna artı olarak orada oluşacak projenin karından %80'nini alacağız. Aşağı yukarı elimize geçecek para yapılacak ihaleden sonra belli olur. Yani şuan bir şu kadar kazanacağız demek doğru değil ihale sonucunu görmek lazım.beyler riva işine kafam cok takılıyor biz simdi sadece 508 milyon tl mi alacagız dursun 500 milyon dolar bekliyorum demişti
kendi içinizde huzuru bulmuşsunuz
adınıza sevindim
valla cok beklentimde yok sadece borcumuz kapansın bana yeterHayır sadece 500 milyon Tl almayacağız o minimum tutar bir nevi arsa değeri buna artı olarak orada oluşacak projenin karından %80'nini alacağız. Aşağı yukarı elimize geçecek para yapılacak ihaleden sonra belli olur. Yani şuan bir şu kadar kazanacağız demek doğru değil ihale sonucunu görmek lazım.
o copculeri herkes alir yaw
aldiklari paranin 2 mislini ver, kuluplerine de 2-3 milyon at, valla SEMIH CIGDEM bile 2 saate getirir pandevle cemali
Hani sneijder dünya yıldızıydı niye kimse 25m vermiyor:confused:
beyler riva işine kafam cok takılıyor biz simdi sadece 508 milyon tl mi alacagız dursun 500 milyon dolar bekliyorum demişti