- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
Rodrigues saglik kontrolünden gectimi ?
*taptap*
*taptap*
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten öyle olacak büyük ihtimal. Emlaktan pek anlamam ama toplamda 2 milyar Tl civarı kazanacağımız yerde biz illa kazık yeriz ve 1.5 milyar Tl kazanırız diye tahmin ediyorum. Önemli olan banka borçlarını tamamiyle kapatıp senelik 30-35 milyon doları bulan faizi engellemek. Faizler olmayınca zaten iyi bir yönetimle mevcut gelirler ile takımı döndürürüz bence.valla cok beklentimde yok sadece borcumuz kapansın bana yeter![]()
Arkadaşlar gelişme var mı sıcak bilgi?
nedersin reis işe yarar mı yoksa kazık mı?PAOK, Garry Rodrigues'in G.Saray'a transferinin tamamlandığını duyurdu.
PAOK: "Rodrigues'e kariyerinde başarılar diliyoruz"
#Sporxtransfer
Semih Vaizović @vaizovicsemih 10 dk.10 dakika önce
Galatasaray şu an herhangi bir stopere 2-3 milyondan fazla veremez. Bu böyle biline. Verilirse yine ceza yenir.
Semih Vaizović @vaizovicsemih 29 dk.29 dakika önce
Vidal...Vida..Vid..vi...Ahmet Çalık.
Bu elemanı bir süredir takip ediyorum, doğrumu bilmiyorum. Ffp olayı doğruysa sadece gaz alıyorlar. Podoslki satılmadan Vida, Hugo vs hayal.
nedersin reis işe yarar mı yoksa kazık mı?
Çin'e giderCalleri'yi iddia etmişler
Cok tecrübesiz topçu
Onca sorunumuz varken bunu almak yanlış olur diye düşünüyorum.
Divan kurulu toplantısı olumsuz hava şartları nedeniyle ertelenmiş.:asd22:
![]()
Asil bunlar bizim kamburumuz...beyler riva işine kafam cok takılıyor biz simdi sadece 508 milyon tl mi alacagız dursun 500 milyon dolar bekliyorum demişti