Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında Hamza kalıp umutu olcanı burağı tarığı izlemeye devam edecektik. JOR makul kadroyla gayet iyi işler yapıyor. Hataları varmı? Hangi tenik direktörün hatası yok. Hiç sabretmiyonuz gerçekten Fatih Terim gelsin de yine yerli çöplüğüne dönsün

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımın hocası Dursun, biladeri , Nazifoglu, josue, cavanda, sabri, ched, yasin,selcuk, hakan balta, semih , serdar aziz, sightorsonn mı

Hayir.

Grossu getirip imzalatamayan

Jemi alan

Josueyi alan

Cavandayi alan

Serdar azizi alan

Linnesi alan

Kiz basketciye lisans cikaramayan

Harunla atisip rezil olan

Tarihin en buyuk sponsorluk anlasmasi deyip 3 milyon euroluk basket sponsoru bulan.

CL ye katilan takima 4 buyukler arasinda son sponsor bulan

Meloyu ve dzemailiyi transferin son gununde gonderip sezona GS i on liberosuz baslatan

Once hamzayi kovan, sonra denizliyi getiren sonra tazminatla bunlari kovup joru getiren

3 ay sonra sozlesmesi bitecek donka 3 milyon euro bonservis odeyip alan

Ligin 2. yarisi basladiktan ve transfer sezonu bittikten sonra buragi cine satip koca GS i 2.sezona golcusuz baslatan

Umutla sozlesme uzatan

Muzmin sakat sightprsonu alan

1 hafta sonra konya ile macimiz olmasina ve elimizde balta ve semih gibi 2 bitik stoper olmasina ragmen stoper degil en az ihtiyacimiz olan sol acik alan

JOR du zaten!!

Son düzenleme:
Galatasaray, Podolski'nin ayrılma ihtimaline karşın Jonathan Calleri'yi gündemine aldı.(Tuttomercatoweb)

Aranızda hala daha Riekerink' i korumaya çalışanlar var.

Galatasaray, teknik direktörlük kariyerinde hiç bir başarısı olmayan bir altyapı hocasının çalıştıracağı kadar küçük bir takım değildir.

Bu adamın görev yaptığı her gün Galatasaray' a ve tarihine büyük saygısızlıktır.
Aranız da hala sorunun başlangıcının dursun ve ekibinden başladığını bilmeyenler var.

Şu kadroya ferguson gelse bi halt yapamaz.

Hatta selçuk,sabri ve hakanı aynı anda real de ilk 11'e koy real ilk 5' e giremez.

Rikerink; başkan,yöneticiler,futbolcular,yardımcı hocalardan sonra ancak kovulacaklar listesine girer.

SARI-KIRMIZI!

Aranız da hala sorunun başlangıcının dursun ve ekibinden başladığını bilmeyenler var.

Hatta selçuk,sabri ve hakanı aynı anda real de ilk 11'e koy real ilk 5' e giremez.

Rikerink; başkan,yöneticiler,futbolcular,yardımcı hocalardan sonra ancak kovulacaklar listesine girer.

SARI-KIRMIZI!

Yönetimin çapsız ya da futbolcuların çöp olması Riekerink' in Galatasaray' ın hocası olmadığı gerçeğini değiştirmez. Yönetim çapsız olmasa zaten bu adamı takımın başına getirmez.

Yukarıda söylenmiş, bu takımın kadrosu Tuzlaspor' u, Elazığspor' u, bilmem kaç Erzincaspor' u yenemeyecek kadar da kötü olamaz.

vallaha transferlerden falan hiç umutlanmayın.ben şahsen takımdan 3-4 sezon umudumu kestim.böyle giderse UEFAnın verdiği ceza 2 sene daha sürer gibi.2011-2014 arasındaki durumumuza anca 2020 başında geri dönebiliriz.

SARI-KIRMIZI!

Kulubun basinda dursun ve biladeri gibi 2 capsiz var, takima ihanet eden yeni sozlesme isteyip alamayinca sabote eden serefsizler var, burada da JOR gidince takim duzelecegini sananlar var.

Uzun zamandır bu kadar eli belinde takım görmedim, transfer falan değil josue selçuk balta semih gibilerin topu kaptırışları ve izleyişleri ömrümü yedi. yok o gelsin bu gelsin carole gitsin Vs.. çok yorulmayacaksın rie adam edemiyorsa tuchel gibi agresif birini getireceksin 3 adım atmayana kapıyı işaret etsin.

Hayir.

Grossu getirip imzalatamayan

Jemi alan

Josueyi alan

Cavandayi alan

Serdar azizi alan

Linnesi alan

Kiz basketciye lisans cikaramayan

Harunla atisip rezil olan

Tarihin en buyuk sponsorluk anlasmasi deyip 3 milyon euroluk basket sponsoru bulan.

CL ye katilan takima 4 buyukler arasinda son sponsor bulan

Meloyu ve dzemailiyi transferin son gununde gonderip sezona GS i on liberosuz baslatan

Once hamzayi kovan, sonra denizliyi getiren sonra tazminatla bunlari kovup joru getiren

3 ay sonra sozlesmesi bitecek donka 3 milyon euro bonservis odeyen

Ligin 2. yarisi basladiktan ve transfer sezonu bittikten sonra buragi cine satip koca GS i 2.sezona golcusuz baslatan

Umutla sozlesme uzatan

Muzmin sakat sightprsonu alan

1 hafta sonra konya ile macimiz olmasina ve elimizde balta ve semih gibi 2 bitik stoper olmasina ragmen stoper degil en az ihtiyacimiz olan sol acik alan

JOR du zaten!!

Dursun ve diğer yöneticilerin kötü olmaları riekerink beyi iyi yapmıyor

Bu mantaliden vazgeçin

Moderatör tarafında düzenlendi:

SARI-KIRMIZI!

Bizden daha kotu takımlar bizden daha iyi top oynuyor

Başkan ve yöneticilerin kötü olmaları Riekerink'i iyi yapmıyor

Herif neredeyse 1 sene takımın başında ama oynanan oyun yerlerde

Kadıköy'de PTT 1. Lig takımı gibi oynadık

Ben utandım

Hoca vasat kabul edin

Bizden daha kotu takımlar bizden daha iyi top oynuyor

Başkan ve yöneticilerin kötü olmaları Riekerink'i iyi yapmıyor

Herif neredeyse 1 sene takımın başında ama oynanan oyun yerlerde

Kadıköy'de PTT 1. Lig takımı gibi oynadık

Ben utandım

Hoca vasat kabul edin
Kulüpte her şey vasat bile değil rezalet kabul ediyorum(muslera hariç)

Ancak bu sıralama bana göre şöyle;

Dursun-levent-yonetim -genel kurul-futbolcular-rikerink-

SARI-KIRMIZI!

Zerre kadar beğenmedim, tarzından tavrından hoşlanmadığım Hamza aynı kadroyu şampiyon yaptı fazla uzağa gitmeye gerek yok.

Bu takımın kadrosu kendi çapında rezalet ama Başakşehir, Osmanlı, Gençlerbirliği, Karaübk kadar bile top oynayamayacak kadar da kötü değil.

inanilir gibi degil.

futbolun 5 sene once gittigi arabistan takimi futbol manyagi yapiyor bizimkileri ve daha hala transfer yok.

hem de onumuzdeki 3 mac hem ligdeki konumumuzu hemde kupadaki durumumuzu cok netlestirecekken.

takim bas bas bagiriyor. iki stoper, sag bek, orta saha, sag kanat ve santrafor diye.

fakat capsizlar gidip bir sol acik daha aliyorlar.

ya sabir ya sabir.

Zerre kadar beğenmedim, tarzından tavrından hoşlanmadığım Hamza aynı kadroyu şampiyon yaptı fazla uzağa gitmeye gerek yok.

Bu takımın kadrosu kendi çapında rezalet ama Başakşehir, Osmanlı, Gençlerbirliği, Karaübk kadar bile top oynayamayacak kadar da kötü değil.

Evet

Ama 2 yas kucuk kadroyu!!

Sneijder 2014 vs 2016!! Vs

Mesela Reşit Akçay Osmanlı'da (haklı olarak) beğenilmeyen ve gönderilen Mehmet Güven ve Musa Çağıranlı orta saha kurdu

Bu orta saha ile az kalsın bizi yenecektiler

Bu iki oyuncu şimdi bize teklif edilse millet dalga geçer gönderdiğimiz oyuncuları geri mi alacağız diye

Ama 2-2 biten Osmanlı maçında kimin daha iyi orta sahaya sahip olduğunu gördük

Galatasaray, maliyetinden dolayı Palmeiraslı Vitor Hugo'dan vazgeçti. Yerine de Dinamo Kievli Vida ile anlaşmaya yakın.

43ad9cd2c00e7283e21d154ec09791c8.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt