Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takıma ilk 11 oynayacak 2 stoper, 1 ön libero, 1 forvet almadıktan sonra takımın şampiyon olması mümkün değil, mevcut kadroyla devam edersek hocayı da değiştirsek ligi 5. bitiririz. Orta sahadan Selçuk'u artık silmeliyiz. En azından Tolga-Badou gibi bir ortasaha kurulmalı, stoper bölgesinde en azından birinin çok sağlam olması lazım Vida gibi biri Vida-Denayer ikilisi iş yapar. Forvete Dombia, Pabon gibi bir oyuncu şart. Kanatlarda Bruma ve Rodrigues, beklerde Carole ve Linnes stoperlerin sağlam durmasıyla performans olarak yeterli seviyeye çıkacaktır. Sneijder koşan bir orta saha ile asli görevine döner.

ulan İstanbula getirdiği adamı daha açıklayamayan yönetimden nolur futbol takımı bok gibi basketbol desen keza öyle size önerim amerikan güreşi izleyin sokarım onların yapacağı transfere şunu da söylim bu takıma 2 stoper 1 forvet alsan da yine bir bok olmaz orta saha ölü alabiliyormusun Clasie gibi adam alamıyorsun o zaman bişey beklememek gerek

Ama dursun gibi capsizin baskan oldugu kulube ferguson bile gelse basarisiz olmasini garanti ediyor!!

Yav şu mantaliteden vazgeç diyorum hala aynı saçmalığa devam ediyorsun

Dursunun kötü olması Riekerinki iyi yapmıyor

Git öbür takımların kadrolarına bak bu sene ptt 1.ligden süper lige yükselen Karabük bile daha kotu kadroya rağmen bizden daha iyi futbol oynuyor

Oynanan futbol başkanla alakası yok hocayla alakalı diyoruz

Yönetim Avrupa'ya gidemeyiz diye oyuncu almıyor, böyle giderse ilk 5'e giremeyip gidemeyeceğiz.

Orta sahasız oynuyoruz ve oraya transfer yapılması düşünülmüyor bile. Bari Tolga iyileşse.

Hayir.

Grossu getirip imzalatamayan

Jemi alan

Josueyi alan

Cavandayi alan

Serdar azizi alan

Linnesi alan

Kiz basketciye lisans cikaramayan

Harunla atisip rezil olan

Tarihin en buyuk sponsorluk anlasmasi deyip 3 milyon euroluk basket sponsoru bulan.

CL ye katilan takima 4 buyukler arasinda son sponsor bulan

Meloyu ve dzemailiyi transferin son gununde gonderip sezona GS i on liberosuz baslatan

Once hamzayi kovan, sonra denizliyi getiren sonra tazminatla bunlari kovup joru getiren

3 ay sonra sozlesmesi bitecek donka 3 milyon euro bonservis odeyip alan

Ligin 2. yarisi basladiktan ve transfer sezonu bittikten sonra buragi cine satip koca GS i 2.sezona golcusuz baslatan

Umutla sozlesme uzatan

Muzmin sakat sightprsonu alan

1 hafta sonra konya ile macimiz olmasina ve elimizde balta ve semih gibi 2 bitik stoper olmasina ragmen stoper degil en az ihtiyacimiz olan sol acik alan

JOR du zaten!!

O zaman çıkar bir basın toplantısı yapar, eksik yerlere transfer yapmıyorlar bende istifa ediyorum der, Jor efendi. Eğer maçası yiyorsa!

ulan gece gece yine sinirlendim bu nasıl kadro planlaması Sedar-Semih-Chedjou-Koray-Hakan hepsi aynı tipte adamlar bir de Ahmet Çalık istiyorlar o da aynısı hatta bunlardan kötü sizin futbol beyninizi seveyim ben orta saha yok bildiğin yok Selçuk'un oynaması veya oynamaması birşey değiştirmez forvette rotasyon yok sağbek desen Allah zaten belasını vermiş

Bu yönetimin ve hocanın Galatasaray'a yapacağı en büyük 3 iyilik şöyle:

1. Transfer yapmama. Boş yere adam almasınlar muhtemelen 6 ay sonra göndeririz.
2. Sene sonu bıraksınlar
3. Dursun incelettiği son 20 senedeki hırsızlığı kamuoyuna açıklasın.

....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kadroyla oynayacaksak Birhan'ın ilk 18'de yer bulması lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt