Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav şu mantaliteden vazgeç diyorum hala aynı saçmalığa devam ediyorsun

Dursunun kötü olması Riekerinki iyi yapmıyor

Git öbür takımların kadrolarına bak bu sene ptt 1.ligden süper lige yükselen Karabük bile daha kotu kadroya rağmen bizden daha iyi futbol oynuyor

Oynanan futbol başkanla alakası yok hocayla alakalı diyoruz

Sen sunu anlamiyorsun.

Basinda dursun varken altinda ferguson veya riek. Olmasi durumu degistirmiyor.

Diger anlamadiniz seyde yok karabukten kotumuyuz muhabbeti. Ya ayni takim bjk ucuyo dediklerinde poldi sakatken yedeklerimizde kimse yokken en formda bjk ye inonude futbol dersi verdik.

Josue salagi yerine poldi olup onun onune dusseydi yenmistik. O zaman jor her pozisyonunda 2 iyi alternatife sahip senola evinde futbol dersi verirken futbolu biliyordu da 5 hafta sonra mi unuttu??

Konu net olarak yeni sozlesme isteyip alamayan ve huzursuz olan futbolcularin sabotaji.

Tek ayak ustunde dk da milyonlarin gozune bakip 1000 yalan soyleyen dursun ve nazifoglunun futbolculara bir takim sozler verip tutmamis olma ihtimalinin yuksekligini hesap edemiyor musunuz gercekten??

Son düzenleme:
Sırasıyla yapılması gerekenler
1) Yönetim İstifa
2)JoR ve ekibi istifa
3)Sneijder&Bruma&Muslera hariç herkesi yallah kov gitsin

Bir takıma 0'dan yönetim Td yardımcı tdler ve ilk 11 için 8 topçu lazım olur mu yav valla lazım işte

edit.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Acilen defans dörtlüsü değişmeli
Merkez orta sahaya 2 topçu
Garry iyi çıksın diye dua edicez
Ve adam akıllı bir golcü

Muslera-Sneijder-Bruma hariç alayı yalan

Takımın sıkıntıları
1) çok bol keseden gol harcıyoruz saçma sapan sağa sola vuruyor topçular
2)Kompakt oynuyamıyoruz
3)sağ kanat hücumda defansda olarak 0
4) orta sahamız çok çok temposuz üç oyuncuda 32 yaşında ölü olunca böyle oluyor
5)Defans dörtlüsü için hiçbirşey söylemiyorum komple 4 tane defansçı lazım bizim takıma
6) FORVETse FORVET FORVET biz söylemekden bıktık ama şu takıma leblebi gibi gol atacak bir forvet alın la artık
7) Yönetim ve JoR bu gece istifa etmesi lazım...

Son düzenleme:
edit.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bizden daha kotu takımlar bizden daha iyi top oynuyor

Başkan ve yöneticilerin kötü olmaları Riekerink'i iyi yapmıyor

Herif neredeyse 1 sene takımın başında ama oynanan oyun yerlerde

Kadıköy'de PTT 1. Lig takımı gibi oynadık

Ben utandım

Hoca vasat kabul edin

Bence Riekerink sorumlu, ama onun kadar yonetim sorumlu, Riekerink hic bir zaman kazanmaktan baska bir ihtimali olmayan bir yerde olmadi, adam alt yapi'da calisti devamli ,orda'da yenmenin degil iyi oynamayi ogretmeye calisti.

Bence Yonetim Riekerink'i getirerek hata yapti, yaptiklari transferler'de fiyasko, hemen Riekerink'in uzerine yikiyorlar olayi, aynisi kimsenin sevmedigi Hamza'ya yaptilar.

Olay çözüldü. Dağılabilirsiniz.

animatedpolicecar-1.gif~c200

Heee bu arada ben JOR u savunuyorum gibi duruyor ama olay oyle degil.

Arifin dedigi gibi en son sira ona gelmeli.

Dursun geldiginden beri sicmak disinda hic bisey yapmadi. Kardesini getirmeler, sayisiz yalan, sayisiz fiyasko. Nazifoglu denen yalanci cikip Hagi yi ben aldim dedi yahu Irfan kurtoglu varken!! Milyonlarin gozunun icine baka baka utanmadan sikilmadan , Irfan Kurtoglunun hic bir zaman TV karsisina cikmak istememesinden faydalanip bu yalani soylemis adam yahu nazifoglu!!! Bu herife guvenilir mi?

E chedin yasinin kasten oynamayip kirmizi yediklerini de goruyorsun?

Selcugun kaptan olarak takimda en ufak bir agirliginin olmadigini ve herifin yillik 3.5 milyon euroyu cebe indirmek disinda bir hedefinin olmadigini da goruyorsun!!

Baltanin bitmisligini, semihin yedeklik sebebi ile herseyi bosverdigini gormuyorsun. Serdar ve nerede ise aldiklari her adamin muzmin sakat ve sorunlu oldugunu da gormuyorsun!!

Once bunlari yollayacaksin.

Sonra JOR a sen bildigin isi yap gec altyapinin basina diyeceksin ve yapilandirmaci almani getireceksin.

Yoksa millet dursun JOR u yollayip fergusonu getirse takim ucar saniyor!!

Son düzenleme:
Sen sunu anlamiyorsun.

Basinda dursun varken altinda ferguson veya riek. Olmasi durumu degistirmiyor.

Diger anlamadiniz seyde yok karabukten kotumuyuz muhabbeti. Ya ayni takim bjk ucuyo dediklerinde poldi sakatken yedeklerimizde kimse yokken en formda bjk ye inonude futbol dersi verdik.

Josue salagi yerine poldi olup onun onune dusseydi yenmistik. O zaman jor her pozisyonunda 2 iyi alternatife sahip senola evinde futbol dersi verirken futbolu biliyordu da 5 hafta sonra mi unuttu??

Konu net olarak yeni sozlesme isteyip alamayan ve huzursuz olan futbolcularin sabotaji.

Tek ayak ustunde dk da milyonlarin gozune bakip 1000 yalan soyleyen dursun ve nazifoglunun futbolculara bir takim sozler verip tutmamis olma ihtimalinin yuksekligini hesap edemiyor musunuz gercekten??

Şimdi de sabotajdan bahsediyor te allahım

en formda bjk ye inonude futbol dersi verdik.

Başkan Dursun olduğu müddetçe başarılı olamayız ama en formda bjka futbol dersi vermişiz :) çelişkiye gel

Takım aylardır bok gibi oynuyor ve bunun baş sebeplerden birisi savunduğun Riekerink.

Bunu anlayamıyorsan bana cevap yazma

Sabit fikirli insanlarla uğraşmıyorum rahmetli @Hakan Yumuşakkanlı hariç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt