Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Riekerink sorumlu, ama onun kadar yonetim sorumlu, Riekerink hic bir zaman kazanmaktan baska bir ihtimali olmayan bir yerde olmadi, adam alt yapi'da calisti devamli ,orda'da yenmenin degil iyi oynamayi ogretmeye calisti.

Bence Yonetim Riekerink'i getirerek hata yapti, yaptiklari transferler'de fiyasko, hemen Riekerink'in uzerine yikiyorlar olayi, aynisi kimsenin sevmedigi Hamza'ya yaptilar.

Yönetim en az Riekerink hatta belki Riekerinkten daha suçlu

Lakin Riekerink'in neredeyse 1 sene takımın hocası olması ve oynanan oyun aşırı derecede kötü olduğu değiştirmiyor

Mesela Kadıköy'deki tam anlamıyla rezalet 1 maçtı bizim açımızdan

İzlemekten utandım

Heee bu arada ben JOR u savunuyorum gibi duruyor ama olay oyle degil.

Arifin dedigi gibi en son sira ona gelmeli.

Dursun geldiginden beri sicmak disinda hic bisey yapmadi. Kardesini getirmeler, sayisiz yalan, sayisiz fiyasko. Nazifoglu denen yalanci cikip Hagi yi ben aldim dedi yahu Irfan kurtoglu varken!! Milyonlarin gozunun icine baka baka utanmadan sikilmadan , Irfan Kurtoglunun hic bir zaman TV karsisina cikmak istememesinden faydalanip bu yalani soylemis adam yahu nazifoglu!!! Bu herife guvenilir mi?

E chedin yasinin kasten oynamayip kirmizi yediklerini de goruyorsun?

Selcugun kaptan olarak takimda en ufak bir agirliginin olmadigini ve herifin yillik 3.5 milyon euroyu cebe indirmek disinda bir hedefinin olmadigini da goruyorsun!!

Baltanin bitmisligini, semihin yedeklik sebebi ile herseyi bisverdigini gormuyorsun. Serdar ve nerede ise aldiklari her adamin muzmin sakat ve sorunlu oldugunu da gormuyorsun!!

Once bunlari yollayacaksin.

Sonra JOR a sen bildigin isi yap gec altyapinin basina diyeceksin ve yapilandirmaci almani getireceksin.

Yoksa millet.dursun JOR u yollayip fergusonu getirse takim ucar saniyor!!

vida,toloi,bi ortasaha,calleri yeterli.

Abi asil sorun vurdumduymaz topcular.Oyundan her cikan bi afra tafra . Kadro disi ceza veriyosun. Sonra hemen affediyosun .Kisaca florya dingonun ahiri olmus durumda.Bunu duzeltecek tek bi kisi var suan o da Fatih Terim .

Yav şu mantaliteden vazgeç diyorum hala aynı saçmalığa devam ediyorsun

Dursunun kötü olması Riekerinki iyi yapmıyor

Git öbür takımların kadrolarına bak bu sene ptt 1.ligden süper lige yükselen Karabük bile daha kotu kadroya rağmen bizden daha iyi futbol oynuyor

Oynanan futbol başkanla alakası yok hocayla alakalı diyoruz

Renktas yönetim açıklama yapıyorsa çıkıp biz hocayı sene sonu göndereceğiz zaten şimdilik takımda diye cavandayi hoca aldı ben zaten biliyordum bundan birşey olmayacağını derse emin ol sıralama başkan yönetim futbolcu ve hoca sen gonderecegin hocanın ağzıyla transfer yapiyorsan tutmayacagini bile bile ve Trabzon'a 2milyon Euro veriyorsanız kusura bakmayın ama yönetim her türlü şeyi hak ediyor .. ve malum yönetim yönetim olsaydı şuan jor yerine iyi bir hoca almış olurdu ama adamlar çapsız ..

kız arkadasdan yenı geldım @serkan şafak

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar
Galatasaray stoper için sürpriz bir ismi listeye aldı.. Dinamo Kiev'de oynayan Evgen Khacheridi.. 1.98'lik dev stoper ciddi şekilde masada..

kievde de ne stoper bolluğu varmış arkdaş. talip ola ola bitiremedik

Kiev'li herhangi bir stoper gelsin artik yoksa bir taraflarina s.carim bunlarin yeter

Renktas yönetim açıklama yapıyorsa çıkıp biz hocayı sene sonu göndereceğiz zaten şimdilik takımda diye cavandayi hoca aldı ben zaten biliyordum bundan birşey olmayacağını derse emin ol sıralama başkan yönetim futbolcu ve hoca sen gonderecegin hocanın ağzıyla transfer yapiyorsan tutmayacagini bile bile ve Trabzon'a 2milyon Euro veriyorsanız kusura bakmayın ama yönetim her türlü şeyi hak ediyor .. ve malum yönetim yönetim olsaydı şuan jor yerine iyi bir hoca almış olurdu ama adamlar çapsız ..

Yönetimi savunmuyorum

Lakin yönetim kötü diye suana kadar oynanan kötü oyunun baş sebeplerden birisi de Riekerinktir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt