Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 stoper alinmaz bosuna heveslenmeyin, max 1 stoper. Diger transferi de orta saha icin dusunuyorlar ama bu gobek icin mi tekrar bir kanat icin mi anlamadim zaten. Haberlere inanirsak bir kanat daha gelecek gibi.

Forvet transferi yok, Podolski giderse olacakmis.
hakkaten bize bize 2 stoper yerine 1 stoper 1 orta saha sart orta sahamız ölüyor :D

rıkerınge takmayın kafayı,hamza bıle 3 kupa aldı,rie de bi sampionluk yasayıp gıder ınsallah

2 stoper alinmaz bosuna heveslenmeyin, max 1 stoper. Diger transferi de orta saha icin dusunuyorlar ama bu gobek icin mi tekrar bir kanat icin mi anlamadim zaten. Haberlere inanirsak bir kanat daha gelecek gibi.

Forvet transferi yok, Podolski giderse olacakmis.
ya elimizde kanat olarak sinan yasin bruma rodrigez varken kanatı napıcaz anlamadım ki

Stoper i oyle yada boyle alirlar zaten her konusmasinda stoper arayisimiz suruyor diyor. Bana gore Podolski kalacaksa bir kanat veya forvet degil, bir orta saha lazim bize. Gobekte sorun yasayabiliriz ve oraya daha degisik ve cabuk birisi lazim aslinda.

Konyaspor maçında bir aksilik olmazsa kanatlarda Garry Rodrigues ile Sinan Gümüş olacak zaten...

alı naci

ya elimizde kanat olarak sinan yasin bruma rodrigez varken kanatı napıcaz anlamadım ki
Bencede oncelik degil zaten daha, hatta Yasin'in kalma durumu bile varmis o zaman daha da transfer yapmazlar oraya. Bizim orta saha ya adam lazim, oyunun 2 yonunu de oynamayi becereyen meziyetli biri.

Doğru,Tuzla ve Erzincanı yenmek için Mourinho lazımdı :)
Hamzanın şampiyon olduğu takım bu takımdan daha iyiydi ve yönetimde Dürüst-Albayrak vardı :) Hamzayı sonraki sezon gördük..Hamza 3 kupa aldıysa JOR da 2 kupa aldı :asd22:
Herşeye rağmen JOR yetersiz ama kellesi ilk alınacak adam değil.
Bu takıma
1-Yönetim lazım
2-Selçuk-Sabri acin yollanmalı
3-İyi bir hoca bulunmalı

Eğer 23-25. Haftaya kadar bir şekilde şampiyonluk yarışında kalabilirsek Sneijder&Selçuk&Poldi&De Jong gini adamlar bir iyice kıpırdanır
Muslera&Bruma form olarak nirvanaya ulaşır zaten
Bu bizim takımın geleneği tek 1 şeyi iyi yapıyorsak şampiyonluk yolunda kenetlenmekdir

İşte mevzu o yarıştan kopmamak için 2 stoper ve 1 adam gibi golcü şart bize

Yahu kimsenin Riekerink'e iyi hoca falan dediği yok. Kulübün bu halde olmasından baş sorumlu yönetim tutuluyor hepsi bu, Riekerink'in hocalık vasfıyla alakasız konular. Ya bu yönetim değil mi 4 ay hoca bulamayıp sonra Riekerink'e kalan. Şimdi diyorsun ki yönetime gönder bu adamı daha iyi hoca getir, bekle getirir.

Riekerink giderse daha iyisi gelecek diye hayal kuranlar var, olacagi söyleyeyim ben "takimi taniyor" diye ya Ayhan'i hoca yaparlar ya da Mehmet Özbek kendi gecer takimin basina malum Selcuk ve Sabri'den cok memnunmus kendisi. (Ikinci yazdigim tabi ki laf salatasi ama Ayhan konusunda ciddi sekilde eminim)

Bu adamlar basimiza geldikten beri gideni aratiyorlar bize, bu kadar basit. Burak gitti göbek atiyorduk neredeyse, simdi ise utanmasam neredeyse Burak geri dönsün diyecegim Eren'in halini gördükce.

Son düzenleme:
Kadro reviyoznu gerekiyor

Hem yaşlı hem başarıya doymuş bir kadro var, en büyük sıkıntı bu

Bu kulübün recetesi cok acik ve ortada.

Dursun ve haramileri defolup gidecek ve takimda 2011 de oldugu gibi bir radikal degisim olacak, kadro'nun acil sekilde temizlenmesi lazim.

Ciddiyim Muslera disinda kim giderse gitsin umrumda degil. Baska türlü ancak günü kurtaririz tabi onu da becerecek adam cikarsa. Oraya buraya yama yapariz ancak.

2 yeni stoper gelince takimin defansi düzelecek diye düsünenler var, belki bir kac gol daha az yeriz ama bu takimin defans anlayisi öyle kolay kolay düzelmez, orta sahada dedeler gibi yavas ve gücsüz adamlar oynuyor.

selcuk ve sabrı bence de acıl yolllanmalı.yyıllarca bu kulpte olupta bıkılan baska fudbolcu olmadı bızde.hasan şaş ve umıt karan sac bas yoldururdu ama kalite idi..hasan şaş liverpola gidmeyınce dagıldı 2006da 17 asisd yapıp sampionluk kazandırdı,umıd karan fatıh terim gonderdi ama adam sampiyon yaptı.2006da sakadlanmasa 30 golu bulurdu

Lucas Leiva'nın sezon sonu sözleşmesi bitiyor, kaçırmadan çökmek lazım

stoperler ve ortasaha ciddi sorun.tolganın yanına bi kaplan lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt