Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son olarak adı Galatasaray ile anılan Niasse'nin yeni takımı ise Hull City olmaya çok yakın.

Hull City, Niasse'nin sezon sonuna kadar kirlanması konusunda Everton ile büyük ölçüde anlaştı.

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Vida için Kulübü 8 milyon euro istedi ve gündemden düştü.

?Beklenen transferler:
◾️Stancu - Bursa
◾️Kouassi - Bursa
◾️Rodallega - Trabzon
◾️Caceres - Trabzon
◾️Sandro - Antalya

Zerre kadar beğenmedim, tarzından tavrından hoşlanmadığım Hamza aynı kadroyu şampiyon yaptı fazla uzağa gitmeye gerek yok.

Bu takımın kadrosu kendi çapında rezalet ama Başakşehir, Osmanlı, Gençlerbirliği, Karaübk kadar bile top oynayamayacak kadar da kötü değil.

%1 milyon katılıyorum. Bunu bazı kişiler hala ve inatla anlamıyor.

Narsingh'e 2 Milyon bütce ayirmislar öyle mi?

Yarin öbür gün cikacak haber belli : "Narsingh tuzlu geldi". Sonra giderler Ahmet Calik denen kazmaya 3-4 verirler bunlar.

Soccernews, Hollanda Ligi takımlarından Vitesse'de forma giyen Marvelous Nakamba ile Hamburg, Wolfsburg ve Everton ile birlikte Galatasaray'ın da ilgilendiğini yazdı. 22 yaşındaki Zimbabveli orta saha oyuncusu, bu sezon Eredevisie'de 18 maçta 1 gol, 1 asist üretti. Nakamba, transfere Afrika Uluslar Kupası sonrası odaklanacağını söyledi.

Sandro' yu uzun süreden beri takip etmiyorum ama kariyeri Antalya' da oynayacak kadar düştü mü bu adamın?

Elin götü boklu Karabük neden bizden daha iyi top oynuyor renktaş

Açıklasana
Orta sahalarinda isiran, basan, goz actirmayan daha genc, ac ve en onemlisi hirsli oyunculari var... Bizimkiler gibi hem kagni hem laylaylom degil...

Yeterlimi rdas?

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Kendimi bildim bileli takip ederim şu kulübü ve transfer sezonlarını. Bu kadar ölüsünü, zerre kadar heves ve heyecan yaratmayanını görmedim. Emeği geçenlere buradan selam olsun..

Aranızda hala daha Riekerink' i korumaya çalışanlar var.

Galatasaray, teknik direktörlük kariyerinde hiç bir başarısı olmayan bir altyapı hocasının çalıştıracağı kadar küçük bir takım değildir.

Bu adamın görev yaptığı her gün Galatasaray' a ve tarihine büyük saygısızlıktır.
Luis Enriquenin Guardiolanin ne basarisi vardi diye sorarim hatta Mourinho (tam olarak porto oncesi kariyerini bilmesemde)

Yav şu mantaliteden vazgeç diyorum hala aynı saçmalığa devam ediyorsun

Dursunun kötü olması Riekerinki iyi yapmıyor

Git öbür takımların kadrolarına bak bu sene ptt 1.ligden süper lige yükselen Karabük bile daha kotu kadroya rağmen bizden daha iyi futbol oynuyor

Oynanan futbol başkanla alakası yok hocayla alakalı diyoruz
Yaw adamlar 33 yasinda. Yere dustuklerinde ayaga kalkmalari bile en az 5 saniye suruyor... Yetenekli olabilirsin ama kagini gibi olur, kicini kimildatmaya mecalin olmazsa istersen Pelé ol ne yazar?

Mesela 2000 li yillarda Hagi kosmiyordu ama Okan, Suat ve Emre karinca gibiydiler ve o onu orta saha kaldiriyordu... Sen orta sahayi 4 tane Hagiden kursaydin Uefayi alabilirmiydin?

Suan Sneijder i Hagi olarak gor ve Selcuk ve de Jong u da Okan ve Suat veya Emre gibi gor diye sorsam gorebilecekmisin? Bizmi anlatamiyoruz sizmi anlamak istemiyorsunuz anlamadim!

Luis Enriquenin Guardiolanin ne basarisi vardi diye sorarim hatta Mourinho (tam olarak porto oncesi kariyerini bilmesemde)

Aynı şey mi allah aşkına ya, Luis Enrique, Guardiola ile mi kıyaslıyorsunuz Riekerink' i? Adamlar, Barcelona' nın efsaneleri, son derece saygı duyulan futbol adamları, futbolculuk kariyerleri müthiş. Senelerce üst düzeyde futbol solumuş adamlar. Mourinho kaç sene yardımcı hocalık yapmış, hiç biri tepeden inme gelen adamlar değil. Hepsini geçtim verilen şansı iyi değerlendirip, teknik direktör olarak da başarılı olmuşlar. Şu adamı savunacağız diye ne söyleyeceğizi şaşırdınız artık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Senin savunmaya calistigin Riekerink oyuncu degistirmeyi unutan adam boyle bir adami savunmak ilginc bir durum. Ve karsilastirmalarin baya bir sacma olmus onuda belirteyim.

Seninde futbol anlayisin boyle herhalde saygi duyuyorum.

Aynı şey mi allah aşkına ya, Luis Enrique, Guardiola ile mi kıyaslıyorsunuz Riekerink' i? Adamlar, Barcelona' nın efsaneleri, son derece saygı duyulan futbol adamları, futbolculuk kariyerleri müthiş. Senelerce üst düzeyde futbol solumuş adamlar. Mourinho kaç sene yardımcı hocalık yapmış, hiç biri tepeden inme gelen adamlar değil. Hepsini geçtim verilen şansı iyi değerlendirip, teknik direktör olarak da başarılı olmuşlar. Şu adamı savunacağız diye ne söyleyeceğizi şaşırdınız artık.

Simdi senelerce yardimci hocalik yapmis birini alip takimin basina gecirsek takim ucacak yani?

Ben kaliteden bahsediyorum... Barcadan kalite akiyor, koy JOR u Barcanin basina bak bakayim kupa veya kupalar kaldiriyormu...

Edit: JOR u da gectim ben veya sen gecelim Barcanin basina... Olmadi bakkal Haydar i gecir basa... Adamlar yine kupa alir... Neden ? Biz o kadar buyuk hocamiyiz veya tecrubemizmi var?

Son düzenleme:
ulan su sabri bombok oynuyor yine full 90 dakika oynadi.
linnes günahi ne o hatalari birak birazda o yapsin.
hata yapa yapa takima alisirdi.
herifte resmen otorite yok sabri sirf trip yapmasin diye oynuyor,
selcuk desen ayakta duramiyor tamam her zaman savunurdum önceki senelerde
hata simdi oynadimi ara sira yine olumlu is yapiyor, örnegin oynamadigi zaman ortada top hic dönmüyor
ama artik cok agirlasti her haliyle belli oda sabri style gelde kes.
hoca o iki oyuncuya dokunamiyor, sabri zaten öyle hangi hoca geldiyse senelerdir.

Son düzenleme:
ulan su sabri bombok oynuyor yine full 90 dakika oynadi.
linnes günahi ne o hatalari birak birazda o yapsin.
hata yapa yapa takima alisirdi.
herifde resmen otorite yok sabri sirf trip yapmasin diye oynuyor,
selcuk desen ayakta duramiyor tamam her zaman savunurdum önceki senelerde
hata simdi oynadimi ara sira yine olumlu is yapiyor, örnegin oynamadigi zaman ortada top hic dönmüyor
ama artik cok agirlasti her haliyle belli oda sabri style gelde kes.
hoca o iki oyuncuya dokunamiyor, sabri zaten öyle hangi hoca geldiyse senelerdir.
Selcugu kestiginde olanlar malum rdas... Kesmedimi adam, kesti... Neoldu, adamin agazina micmadiklari kaldi!

Simdi senelerce yardimci hocalik yapmis birini alip takimin basina gecirsek takim ucacak yani?

Ben kaliteden bahsediyorum... Barcadan kalite akiyor, koy JOR u Barcanin basina bak bakayim kupa veya kupalar kaldiriyormu...

Hala takım kalitesinden bahsediyorlar yahu, bu takımın kadrosu Tuzlaspor' dan, Elazığspor' dan, Erzincanspor' dan da mı kötü de bu dandik takımlarla 4 maç yapıp, 3' ünü kazanamadık.

Nesini savunuyorsunuz bu adamın cidden anlamıyorum.

Senin savunmaya calistigin Riekerink oyuncu degistirmeyi unutan adam boyle bir adami savunmak ilginc bir durum. Ve karsilastirmalarin baya bir sacma olmus onuda belirteyim.

Seninde futbol anlayisin boyle herhalde saygi duyuyorum.
Allah askina rdas kulubede Ronaldo varda sokmuyormu? Bizim 11 les yedekler ise, yani ... (Soylemeye terbiyem el vermiyor). Gec degistirdigine katiliyorum degistirmedigine de ama neden degistirmedigini de anliyorum

Allah askina rdas kulubede Ronaldo varda sokmuyormu? Bizim 11 les yedekler ise, yani ... (Soylemeye terbiyem el vermiyor). Gec degistirdigine katiliyorum degistirmedigine de ama neden degistirmedigini de anliyorum

Kac tane mac o degistirme yuzunden patladi. O yuzden sucludur ve kimse savunamaz o maclardaki hatayi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt