Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gel seni Fransa birliğine sokayım aylık 4 bin Euro ya Afrika çöllerinde kaçakçı kovalarsin

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Derdim pek para değil hocam,ailem asker ailesi dedem,amcalarım,babam ve kuzenlerim...Banada yakışan asker olmak ve gönülden istiyorum.

2cc9a32e7463e0075851f9b44f7afeb5.jpg

Milletin valisi tatil yapar,dibimizdeki izmir tatil bize yok ah be vali :) ne güzel şurda sabaha kadar duracaktık,sabahın köründe buzlu yollarda survivor yapıcaz artık.
sen okumazsın boşuna kasıyon reis. gir bi işe enazından sigortan işlesin

AC Milan, Cagliari'den 40 yaşındaki kaleci Marco Storari'yi sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.

bca050ad50f25493b1f5081da7996d27.jpg

sen okumazsın boşuna kasıyon reis. gir bi işe enazından sigortan işlesin

:D Hocam ayıp ettin ya niye okumayalım notlarım gayet yüksek,sorun şu ki hava çok soğuk zaten okulda ders verilmiyor ne diye böyle bir iş yapılır sitemim buna.

:D Hocam ayıp ettin ya niye okumayalım notlarım gayet yüksek,sorun şu ki hava çok soğuk zaten okulda ders verilmiyor ne diye böyle bir iş yapılır sitemim buna.
sürekli ders çalışmaktan şikayet ediyorsun okullar tatil olsun istiyorsun yani sonun belli. genede sen bilirsin

sürekli ders çalışmaktan şikayet ediyorsun okullar tatil olsun istiyorsun yani sonun belli. genede sen bilirsin

Açıkcası tatil istemeyen öğrenci yoktur herhalde :) Derslerden sıkıldım tabi oda psikolojik son senenin getirdiği yük,geçen sene hiç sitem etmedim mesela.

Varmı vida ile ilgili somut bir gelişme renktaşlar

Levent Nazifoğlu: "Yasin bizim kontratlı oyuncumuz, kendisinden faydalanmak istiyoruz. Affedilmesi eli kulağında diyebiliriz." (NTV Spor)

Muslera
Linnes Çalık Lombaerts Carole
Tolga De Jong
Garry Sneijder Bruma
Adrian Lopez

Fena değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt