Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.883
- 11.981
- 1.163
Podolski kalır bir stoper gelir transfer kapanır Vida Mida gelmez bu arada Çalık favori belki Khacheridi bombası patlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:red: Pekte fena olmaz Almanyada yaşamak,arabalar ve yaşam standardı buradan daha yüksek ama benim hedefim Askerlik hocam...
Amacin ne oğlum Tek ismim var oda Semih Soy adimda Çigdem Facebooktaki ismide soyluyorsan oda esimin ismi bi daha bu konulara girme kufur ederim farkli yerlerden vurmaya calisma cezaysada ceza fark etmez2. Isminle sesleneyim mi
Gecmis olsun simdiden. Babam subaydi, illallah etmisti. Ki o zamanlar askeriye hala gucluydu. Simdiki hali icler acisi. (Askerlikten kastinin subay olmak oldugunu dusunerek yazilmistir)
Eren rezilini hiç katmıyorum Podolski bu takımın tek forveti olmaz mümkün değil.kadro stopersizlikten ölüyor tik yok.
Sorunda orada hocam biz el atmazsak ne olacak bu ordu ? bizim gibi gönüllüler sayesinde ayakta ama düzgün yönetilmediği aşikar.Yönetim geçici devlet bakidir hocam.
Sorun ayni zamanda devlette. Liyakat sistemi yok. Devletin gelecegi karanlik.
Eren rezilini hiç katmıyorum Podolski bu takımın tek forveti olmaz mümkün değil.
Takım forvetsizlikten ölüyor.
Takım stopersizlikten ölüyor.
Takım sağbek açlığı yaşıyor.
Amacin ne oğlum Tek ismim var oda Semih Soy adimda Çigdem Facebooktaki ismide soyluyorsan oda esimin ismi bi daha bu konulara girme kufur ederim farkli yerlerden vurmaya calisma cezaysada ceza fark etmez