Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera
linnes transfer transfer carole
de jong tolga
garry sneijder bruma
podolski

yahu bari 2 tane stoper alin da, en azindan su kadro oynasin...

Kjaer Marcelo Skrtel 36 yaşında mi

Ağır var aşırı ağır stoper var

Spahic ikincisi

Spahic'i ben çok izledim merak etme. Bundesliga gibi tempolu ligde gayet iyi oynuyor. Bu ligde çok daha rahat oynar. Para olsa bende daha sağlam adamlar isterim ama yok.

Ahmet alınacağına bedava Spahic alınsın. Seneye yayın gelirleri sayesinde daha rahat hamleler yaparız. Alınsın eğer tutmazsa herkes linç edebilir. Sorumluluk bende ;)

Spahic'i ben çok izledim merak etme. Bundesliga gibi tempolu ligde gayet iyi oynuyor. Bu ligde çok daha rahat oynar. Para olsa bende daha sağlam adamlar isterim ama yok.

Ahmet alınacağına bedava Spahic alınsın. Seneye yayın gelirleri sayesinde daha rahat hamleler yaparız. Alınsın eğer tutmazsa herkes linç edebilir. Sorumluluk bende ;)

Spahic veya Çalık geleceğine Vida gelsin. ;)

Yani 35 yaşında filan ama Sol ayağını kes yine Sarbi'den iyi oynar Maicon

ya bende onu diyorum işte. Madem para yok, bedava Maicon ve Spahic'i al. Seneye yayın gelirleri 2'ye katlanacak + Şampiyonluk gelirse ekstra gelirler ve prestij.

Ahmet Çalık veya o tip birine 3-5M harcamaktansa günü kurtarmak için bu ikiliyi al. Sene sonu çok daha rahatlamış şekilde büyük hamleler yaparsın.

Rotasyona topçu ala ala bu hale geldik

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:005:

Hâlâ anlayamayanlar var şunu.

Elimizdeki çoğu ilk 11 oyuncusu zaten rotasyon topcusu olur. Bize ilk 11 futbolcusu lazım iki yıldır hep ancak rotasyon da iş yapabilecek adam alıyoruz, ki bunların çoğu onun için bile yetersiz çıkıyor.

Son düzenleme:
ya bende onu diyorum işte. Madem para yok, bedava Maicon ve Spahic'i al. Seneye yayın gelirleri 2'ye katlanacak + Şampiyonluk gelirse ekstra gelirler ve prestij.

Ahmet Çalık veya o tip birine 3-5M harcamaktansa günü kurtarmak için bu ikiliyi al. Sene sonu çok daha rahatlamış şekilde büyük hamleler yaparsın.

Yani şimdi sanada hak veriyorum renktaşım

Ahmet-Sarbi'yi izlemektense yarım sezon Maicon ve Spahic'i izlerim en azından günü kurtarmaya yönelik transfer

Ahmet-Sarbi ne bugünü ne yarını kurtarabilir çünki

Menajer Ahmet Bulut, 8 gün sonra (19.01.2017) kendisiyle yaptığı menajerlik sözleşmesi bitecek oyuncusu Ahmet Çalık'tan transfer yapıp para kazanmak için Galatasaray yönetimiyle temaslarını sıklaştırdı. Başlarda bu transferden 3 milyon euro komisyon koparmayı planlayan ünlü menajer sürenin sıklaşmasıyla bu parayı 2 milyon euroya kadar düşürdü.
Nazifoğlu ile Başkan Özbek bu transfer için birkaç gün daha bekleyerek kendi paylarına düşecek komisyonu yükseltmeye çalıştıkları gelen bilgiler arasında.
Tüm bunlardan bağımsız olarak Ahmet Yılmaz Çalık berbat futboluyla Gençlerbirliği taraftarının anasıyla yakın ilişki kurmaya çalıştığı bir futbolcu olarak biliniyor.

Doria, Çalık, Garry Rodrigues gibi deneyimsiz, ne yapacağı meçhul oyuncular yerine, Euro 4 TL olmuşken devre arası gelip şampiyonluğa katkı yapacak, tecrübeli oyuncuların alınmasından yanayım. Gözden düşmüş, kulübünün bırakacağı, sezon sonu sözleşmesi biten oyuncular olabilir. Maicon'a da tamam derim. Cicinho fark yarattı Maicon mu iş yapamayacak? Uzun vadeli planlama yerine şu anki stratejimiz tamamen günü kurtarmaya yönelik olmalı. Kiralama tercihine de başvurulmalı. Fener kiraladığı Sow ve Lens sayesinde potada kaldı. Biz de direk katkı verecek kiralık oyuncular bulabiliriz. Şampiyon olsak CL'den kafadan 30 milyon Euro geliyor. Kura göre 120 trilyon para. Şu anki kura bakınca mutlaka şampiyon olmak gerekiyor.

Son düzenleme:
Şu Ahmet Bulutu kulübe sokmamak lazım. Onu geçtim o herif ile muhattap bile olmamak lazım.

bunlar ölümü gösterip sıtmaya razı edecekler
vida huga vsvs
alamadık para yetmedi diyip ahmet çalıka kalacaklar

Thomas Meunier zamanında çok istemiştik

Bu sezon PSG'de baya iyi istatisklere sahip, izleyen var mı

bugun ali naci konusacaktı beyler neler dedi ? özet gecebilecek varmı
göremedim acıklamalarını

İyi komisyonlar renkdaşlarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt