Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En kısa sürede Dursun ve ekibi defolup gitmeli.Yeni gelecek vizyonlu yönetim sezon sonu Kolarov-Hugo-Vida-Zabaleta savunma hattını kursa çok mu şey istiyoruz?

doria vida olsun defans kardiler ya : (

Bikcakciiiiiiiiiiiiiiiik

Şu takıma en son alınacak oyuncu kanat olurdu mevcut eksiklere bakınca ve gidip kanat aldılar. Yasin'i cezadan sonra affet başka bölgeye adam aş devam et. Garry filan ile uğraşacağına 1 stoper 1 ortasaha 1 forvet kiralamak yeterdi ikinci devre için.

Ortaya onca stoper ismi atıldı ama acı olan bir gerçek var. Ismi geçen üst düzey/orta kalibrede stoperlerden birini bile alamayacaklar.

Bahanler de hazır her bir ismi geçen oyuncu için birtanesini seç beğen al:

"bütçemizi aştı" , "terör merör" , "hanımı gelmek istemedi" , "son anda pürüz çıktı" , "Uefa nın gözü üstümüzde" , "faynenşıl ferpiley" "Galatasarayın parasını sokağa atamayız".

Bu bahaneler sonucunda da ya Süperligden bir kazmayı alırlar bu da büyük ihtimalle Ahmet Çalık olur, ya da giderler kronik sakat herifin tekini bulup getirirler bu ise büyük ihtimalle Serdar Taşçı olur hazır menajeri bunu Türkiye de bir takıma kitlemeye çalışıyorken.

Ali naci küçük. En son bilgiler...
Ahmet Çalik maksimum 2 mio... Sadece yardımcı stoper olarak...

Doria önerilmiş kiralık 1.5 sene için.

Vitor Hugo uğraşılıyor.

Ersan Adem olabilir.

Podolski gidebilir. Giderse Forvet alınacak.

Vida olmuyor.

Lamberts veto yemiş.

Koray 14.01 geri geliyor.

Drogba yok.

Yasin affedildi.

lombaertsi veto edip ersana olur veren kimse derhal burayı terketsin

Nedense stopere Ermin Bicakcic olacak gibi hissediyorum.Nasıl izleyen bilen var mi ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5LEvDA.png

Mucize bir tablo 2.yarı daha mucizevisini deneyeceğiz anlaşılan.

Trabzonspor, Olcay Şahan ile 3.5 yıllık anlaşmaya vardı. (Lig TV)

Vitor Hugo - Ahmet Calik tandemi tutabilir mi onu dusunuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt