Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Ahmet'in YouTube da bile Ronaldo vari videosu yok anasını satım be... Benim bile öyle güzel videom yapılır bu adamın yok :s

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Nöbette canı sıkılanlar için bir öneride bulunayım, Youtube'ta Rosicky'nin Arsenal'le çıktığı maçlardan yapılmış kesitlerle videoları var. Harikalar yaratmış herif. Özellikle Dortmund deplasmanındaki paslaşmalar keyif veriyor.

Rosicky vs B. Dortmund (Away) - YouTube

Nöbette canı sıkılanlar için bir öneride bulunayım, Youtube'ta Rosicky'nin Arsenal'le çıktığı maçlardan yapılmış kesitlerle videoları var. Harikalar yaratmış herif. Özellikle Dortmund deplasmanındaki paslaşmalar keyif veriyor.

Rosicky vs B. Dortmund (Away) - YouTube

Rosicky cok iyi bir futbolcu gercekten. Manchester'a karsi mi neydi bir macta geriden gelip Ronaldo'yu yakalamisti aklimda kalan videolardan biri de o :D

C16LJvHXcAEMUyJ.jpg

Doria yetenekli ama agir bir oyuncu dogru

Bakalim hangi yabanci stoper alinacak

nevzat dindar a spor'da podolski gitse de gitmese de bir forvet alinacak dedi

hmm

Hayaller

Tiago Pinto - Vida - İvanovic - Nsue

Gerçekler

Carole - Hakan - Ahmet - Sabri

:(

Emre Can Juventus a gidiyormuş

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Rosicky cok iyi bir futbolcu gercekten. Manchester'a karsi mi neydi bir macta geriden gelip Ronaldo'yu yakalamisti aklimda kalan videolardan biri de o :D

Fazla sakatlık yaşamıştı diye hatırlıyorum. Daha iyi yerlerde olabilirdi aslında. Rakitic'le Rosicky arasında yetenek olarak aman aman farklar yok mesela.

Emre Can Juventus a gidiyormuş

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Vay anasini bizim bir tane bile adam akilli orta sahamiz yokken herifler takima 10 tane orta saha dolduruyor. Daha yeni Rincon'u almadi mi bunlar ya.

fenerin antalya arenaya parası yetmedi herhalde hazırlık maçını bizim üniversite stadında oynuyorlar şu anda :D hemde antalyaspor bu hafta deplasmana gideceği halde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt