Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fazla sakatlık yaşamıştı diye hatırlıyorum. Daha iyi yerlerde olabilirdi aslında. Rakitic'le Rosicky arasında yetenek olarak aman aman farklar yok mesela.

Bence Rosicky cok daha yetenekli Rakitic den.

Evet sakatliklar yasamisti bayagi ne yazik ki, Dortmund'a geldiginden beri hep takip ettim. Sevdigim futbolculardan biriydi son senelerde.

hahahamit altıntoppp

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan içiniz rahat etmiyor di mii Galatasaray'ın parasını yemiyince :mad:

Ivan Ordets diye bir adam vardı Shakhtar'da. Fenerbahçe maçından hatırlıyorum yalnızca, Rakitsky'nin arkasını topluyordu hep. Uzun boylu, dengeli stoperdi. Kucher'e kaptırmış sanırım formayı. Bi yoklamak lazım.

Nöbette canı sıkılanlar için bir öneride bulunayım, Youtube'ta Rosicky'nin Arsenal'le çıktığı maçlardan yapılmış kesitlerle videoları var. Harikalar yaratmış herif. Özellikle Dortmund deplasmanındaki paslaşmalar keyif veriyor.

Rosicky vs B. Dortmund (Away) - YouTube
Scoutgs: Rosicky ve Ledesma Galatasaray'da

ve forumda olusan bayram havasi :)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

levente göre ahmet çalık is loading

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Levent Nazifoğlu: "Ahmet Çalık'tan vazgeçmedik, Gençlerbirliği’nin kararını bekliyoruz. 2 M € teklif ettik, 2.5 M € söz konusu değil."

xd

Levent Nazifoğlu: "Vitor Hugo da konuştuğumuz stoperlerden birisi, teklifimizi yaptık. Kaan Ayhan ismi gündemimize gelmedi."

Levent Nazifoğlu: "Forvet transferi için 5 isimle görüşüyoruz. Podolski giderse mutlaka forvet alacağız."

Levent Nazifoğlu: "Forvet transferi için 5 isimle görüşüyoruz. Podolski giderse mutlaka forvet alacağız."

Evet alırsın sn nazifoğlu tıpkı Sigtorson gibi. Poldi şöyle son gün takımdan ayrılsın o zaman ne yapacaksın çok merak ediyorum yine müzmin sakat birisini getirirsin

Poldi 10 milyona Çine
semih 2-3 e okutulur
Yasin 3 milyona alan çıkar
Chedjou 2-3 e gider
Selçuk ta 3 e gitse

Aşağı yukarı düz hesap 20 milyon euro de bu 3.5 kacheridi de lombaerts kiralık sezon sonuna kadar Osmanlıya 5 milyon + Ereni ver al ndiaye Vargas kiralık niasse kiralık ikisife Opsiyonlu düşük meblağ olmak şartı ile

Muslera
Linnes lombaerts kacherdi Carole
Tolga ndiaye
Garry sneijder bruma
Vargas

Yedekler
De Jong
Cenk
Niasse
Sinan
Hakan
Josue
Sabri

Bence en iyisi batalim belki bir is adami kulubu satin alir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt