Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Koray iyileşir şu keko hareketlerini bırakıp kendisini futbol'a verirse Semih'tende Ahmet'tende alır o formayı boş adam değil öyle Koray dediğiniz

Dortmund altyapısı almış ve alamanya çeşitli yaş kategorilerinde kaptanlık yapmış birisi

Son zamanlarda oynamaya ve iyide oynamaya başlamıştı

Aklını futbol'a verip fizik-mental olarak geliştirirse kendini gerçekten bizim vazgeçilmez stoper'imiz olacaktır Koray ilerde

Euro olmuş 4 tl. Kimseyi almayın, eldekileri de satın.

Euro olmuş 4 tl. Kimseyi almayın, eldekileri de satın.

Yabancıları anlarım adam sonuçta Türkiye'de yatırım yapmıyor, takımdan ayrıldıktan sonra burada yaşamayacak vs

Ama yerli futbolcular ile neden sözleşmeler tl üzerinden yapılmıyor ? Selçuk'un maç başı ücreti 25 bin euro yani 100 bin tl. Derse ki ben takımdan ayrılacağım Avrupa'da bana 3 milyon euro ve maç başı 25 bin euro para verecek takım bulurum hodri meydan buyursun gitsin. Çin hariç o sözleşmeyi de Avrupa'da yaptırırsa helal olsun deriz ama böyle bir dünya yok. Ayrıca bu yabancılara da bilmem kaç milyon euro para saçacağım demek değil. Mesela Garry Rodrigues en fazla Paok'tan yıllık 400 bin euroya falan oynuyordur adım gibi eminim. Çünkü zamanında Kasımpaşa ve Konya'da oynayan Djalma, Kayseri'de oynayan Biseswar'da Paok'ta oynuyor. Paok'un Djalma ve Biseswar'a milyon eurolar verecek hali yok. Demem o ki yapılan sözleşmeler çok aptalca

son gelismeler birkez daha gösterdi ki transferi riekerink filan yapmıyor

levent ve mehmet buluyorlar sonrada jora diyorlar bu adamı alıyoruz riekerinke sorduklarına dahi inanmıyorum

C16msLKXUAYU6yK.jpg

Trabzon

son gelismeler birkez daha gösterdi ki transferi riekerink filan yapmıyor

levent ve mehmet buluyorlar sonrada jora diyorlar bu adamı alıyoruz riekerinke sorduklarına dahi inanmıyorum

Renktaş bunu bilmeyen yok zaten şimdimi anladın. Adam kendini menajerlik oynuyor sanıyor, gidiyor ileride çok iyi oyuncu olacak deyip Serdar'a 4.5 verip alalım kefilim diyor kimsede demiyor ki sen kimsin ? Yani anlayacağın transfer politikamız sn Nazifoğlu o gün kimi beğenip, kafaya taktıysa ona göre şekilleniyor.

Son düzenleme:
2-3 yıl önce bizim kadronun değeri 155-60 milyon euro falandı şimdi 95 milyon euro'ya düşmüş

Fener'in geçen yıl 175 milyon Euro'ydu.Bence o rakamların pek bir önemi yok ki,şişirme bile olduğunu söyleyebiliriz rahatlıkla.

2-3 önce de 155-160 olmamız normal,şimdiki oyuncularımız 2-3 daha yaş gençti.Melo vardı değeri 10-15 milyon arasıydı.

Berbat durumdayız, daha da kötü olacak malesef. Şu ortamda bu adamların hepsi dahil verilen her 1 dövize acıyorum, kimse kusura bakmasın.

Maalesef ve ben daha 17 yaşındayım gennçliğimin baharında böyle olması çok zoruma gidiyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt