Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah uyandığınızda Sabri ve Dursun Özbek olmadığını düşünerek uyuyun iyi geceler gsc ailesiii

Geçen sene hakkında olumlu şeyler yazdığım,ondan 6. olduğumuz falan YALAN.

Fuat Ekinci'nin arkasından salladığım YALAN.

Yani ne oluyor koca bir yalancı oluyorsun.

Başkanlık referandumdan geçerse gık demeyeceksin eleştirmeyeceksin tamam mı bu kadar oylamaları ciddiye alıyorsan.

Hasta ruhlu herif,resmen insanları tahrik etmekten zevk alıyor psikopat sosyopat.Git görün bir psikoloğa.

Uzatma dedikce uzatiyorsun

ii frmlar

Ujfa ilk geldiğinde forumda herkes adama çöp topçu muamalesi yapıyordu. Hatta imza töreninde parmak arası terlik giymesini bile eleştirenler vardı ulan ne garip adamlarsınız :asd: Neyse keşke yine öyle içimize sinmeyen bir adam alsakta Ujfa gibi çıksa (Ahmet Çalık hariç)

Valla razıyım reis isterse gelsin imza törenine boxer'la çıksın yeterki şu takımda adam akıllı bir stoper görelim yav :asd22:

Dun satranc oynadigin fake uye fuat

Bos yapmayalim lutfen

Resmi evraklara algi operasyonu diyen birisin sonucta

O olabilir sen sallıyorsun diyorsun,ben adamın arkasından mı salladım sadece satrançta yendim ve banlandı dedim o kadar.Yani yalan söylemiş oluyorsun.

Sen boş yapma,geçen sene olumlu şeyler yazmışım da ondan 6. olmuşuz diyen bir yalancısın.

_____________Muslera_____________
Linnes___Khacheridi__Hakan___Carole
_________de Jong___Tolga__________
___Rodrigues__Sneijder___Bruma____
______________Vargas_____________ Poldi out
Okeyim

O olabilir sen sallıyorsun diyorsun,ben adamın arkasından mı salladım sadece satrançta yendim ve banlandı dedim o kadar.Yani yalan söylemiş oluyorsun.

Sen boş yapma,geçen sene olumlu şeyler yazmışım da ondan 6. olmuşuz diyen bir yalancısın.

Sakin ol

Neden sinirlendin

_____________Muslera_____________
Linnes___Khacheridi__Hakan___Carole
_________de Jong___Tolga__________
___Rodrigues__Sneijder___Bruma____
______________Vargas_____________ Poldi out
Okeyim

Reis Vaargas'tansa daha leblebi gibi gol atacak bir adam lazım değil mi bize yav ?

Böyle bitiriciliği pozisyon almasını bilen birisi

a32051383c56dca4b114f7c36c3c60d1.gif

emre colak.:oşu an ligden alınacak en iii yerli emre akbaba.seneye yasin yollanıp,emrah bassan kadroda tutulmalı.

Fenerbahçe, Ömer Ali Şahiner'i transfer etti. (A Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt