Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ersan tam 1 Nazif transferi olur. imza da anlata anlata bitiremez, sezon sonu biz istemedik, Riek istedi der.

Ali naci ye göre zaten iki stoper transferi yapacagiz, 1 yerli ve 1 yabanci

ama bunlar kesin Ahmet i alip Chedjou yu takimda tutarlar

beyler hislerime dayanarak yazıyorum görünen o ki ahmet calıgı bize kitlicekler kacısımızda yok malesef 2.5 a itelicekler bize :D

ali naci karahaberleri verdigine göre sutünü içip yatabilir

Konunun son 5 sayfasini okuyorum gene Ardanin millete salca olma çabalarinda baska bisey yok Forumda bi kac kisiye takmis kafayi durmadan onlarla uğrasiyor ama biz bunlari dile getirdikmi kavgaci oluyoruz arkadas yaziktir Bu adama kim dur diyecek acaba

Son düzenleme:
Ersan en buyuk kazmalardan biri. Ahmet alinsin daha iyi dedirttiniz ya bana.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

ali naci küçük ‏@nkucukk
Çin'in Hebei China Fortune Kulübü, Galatasaray'dan istediği 1 milyon euroluk kiralama bedelini ise 5 taksitte ödenebileceğini iletti

bunlar bunu göndermeye cok merakli gibi :D

Ciddi ciddi Ersan Ahmet falan geliyorsa Fatih Terim daha da yakın

Ersan Koray ayarında 1 topçu

Yani çöp

Yani yine zarar edeceğiz

Ulan ne Ersani ne Ahmeti.

Bunlar insani deli eder. Dünyada baska futbolcu mu yok ulan illa menajer kazigi pesinde kosuyorsunuz pis komisyoncular.

Doria ya yavaş diyen çok mal olmalı. Serdar Aziz Ahmet Çalik Ersan cokmu hızlı? Stoper beyinde hızlı olacak

Ersan o kadar kötü değil agresiflik açısından iyi deyip kendimi avutucam çünkü ya ahmet ya ersan gelecek gibi

Ulan ne Ersani ne Ahmeti.

Bunlar insani deli eder. Dünyada baska futbolcu mu yok ulan illa menajer kazigi pesinde kosuyorsunuz pis komisyoncular.
Adamlar Cin den bile Turk kazma stoperi buluyorlar bu da buyuk basari. ?

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt