Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garry: Çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Çok önemli ve büyük bir kulüp için ter dökeceğim. En iyi olmak için mücadele vereceğim.

Nazifoğlu kadar muşmula suratlı birini görmemiştim.

Garry: Hazır olduğumu söyleyebilirim. PAOK’taki durumumdan ötürü 21 gündür idman yapmıyorum. Yine de hocamın vereceği karar.

Garry: Hazır olduğumu söyleyebilirim. PAOK’taki durumumdan ötürü 21 gündür idman yapmıyorum. Yine de hocamın vereceği karar.

bu herifin form tutması 1-2 ayı bulur bu gidişle.

Daha alayım mı yerli transfer , Batdal'ı da getireyim mi?

C19l16vWIAA0h-j.jpg:large

Garry: 11’de mi olacağım, sonradan mı oyuna girerim bilmiyorum. Önemli olan ne zaman oynarsam oynayayım takımıma en iyi hizmeti verebilmek.

Sol kanatta daha iyiyim ama sag kanattada oynayabilirim diyor... Gercekten cok mal bi yonetimimiz var...

Not: Garry yi kotulemiyorum, icimden bi his tutacak diyor ama bu nasil planlama kardesim

Cavcavı zengin yaptık

Elin Azizi bile akıllı işler yaparken bizimkiler yine salaklık peşinde

2014den beri kötü yönetiliyoruz

Elin azizinden nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmem. Şu ahmet çalık zaten üst düzey olsa aziz bize bırakmazdı. Hele transfer konusunda bizim fersah fersah önümüzdeler. Bizim başımızdakiler senelerdir yaptıkları rezalet transferlerle marka değerini yerle bir ettiler.

Nerde kardeşim bu taraftarlar. Bu kadar mı güçsüz bu taraftar.. Ultraslan denen Galatasaraylılıktan nasibini almamış, kendi egolarını tatmin etmekten başka bir halta yaramayan taraftar topluluğu haricinde bu takımın gerçek taraftarı artık çok büyük tepki vermeli.

Garry kapalı kutu

Videolarda fena değildi ama Hajrovic de fena değildi

Sonu malum

Neyse katkı sağlar inş

hahaha levski sofia'da şampiyonluğa oynamış adam.tam dursun özbek'e yakışan transfer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt