- 2 Temmuz 2011
- 140.164
- 60.241
- 5.628
podolski gidmese de alternatif bakacagız dedi.stoper ve forved gelecek belli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chedjou nun yerine dedi, yani stoper.Nazifoglu bir transfer daha yapacağız dedi kesin sol açık alacak takım ..
Yerini söylemiyim dedi yahuChedjou nun yerine dedi, yani stoper.
Emre Güngör napiyor su zamanlarda? Onu getirelim bariO diğer stoper de Ersan Gülüm olmalı
Gelecek günler Vida ve diğer stoperlerden bahsedecekler sonra gidip Ersanı alacaklar
Ersan
Ahmet
Semih
Hakan
Serdar
:/
Ama Chedjou nun yerine diye duydum, mantik stoper der yoksa Chedjou ile baglantisi ne? Ismini soylemeyim dedi diye duydumYerini söylemiyim dedi yahu
Nazifoglu bir transfer daha yapacağız dedi kesin sol açık alacak takım ..
O diğer stoper de Ersan Gülüm olmalı
Gelecek günler Vida ve diğer stoperlerden bahsedecekler sonra gidip Ersanı alacaklar
Ersan
Ahmet
Semih
Hakan
Serdar
:/
Chedjou nun yerine dedi, yani stoper.
Önce transfer olacak hangi mevkiye söylemiyim şimdi dedi. Sonra chedjou ile ilgili soru sordular, ondan chedjou ile ilgili konuştu.Ama Chedjou nun yerine diye duydum, mantik stoper der yoksa Chedjou ile baglantisi ne? Ismini soylemeyim dedi diye duydum![]()
Chedjou'nun yerine demedi. Baska hangi mevkilere transfer olacak diye sordular ismini soylemeyim dedi. Ardindan Chedjou sorusunu sordularAma Chedjou nun yerine diye duydum, mantik stoper der yoksa Chedjou ile baglantisi ne? Ismini soylemeyim dedi diye duydum![]()