Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok merak ediyorum da hamsiler cecares ile uğraşıyolar bizimkilerin hiç mi aklına gelmiyor?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Manoel'i Beşiktaş çok istedi ama Şenol Güneş veto etti, bizimkiler Beşiktaş istedi iyidir diye alabilir

Manoel iyi topçu falan değil

Çok merak ediyorum da hamsiler cecares ile uğraşıyolar bizimkilerin hiç mi aklına gelmiyor?

Bizimkilerin iyiki akillarina gelmiyor muzmin sakat en son macini mart 2016 da oynamis adami almayi.

Hem forvet hem stoper almaz bunlar..poldi gitmiyorsa yabanci stoper alirlar insallah yoksa bu savunmayla mart ayini bile goremeyiz

manoel mesias veto yedi demişdi ali naci o degil

Son düzenleme:
Forumdan 3 kişi seçsek.. 3 yıl oyunca bu arkadaşlar transfer yapsa mükemmel hale geliriz iddaa ediyorum..

Yahu tepede ne kadar andaval var yönetici olmuşlar...

Bizim oğlan şirketi batırmasın ama gitsin Galatasaray'a yönetici olsun veya babamız iyice bunadı aman şirketten uzak dursun da gitsin Galatasaraya yönetici başkan olsun mantığındalar herhalde..

Ünal Aysal bizim için bi rüyaydı.. kadrini kıymetini bilemedik.. ona laf deyip ahını alanlar yüzünden de bu andavalllar bize Allah tarafından ceza olarak gönderildi

Inter, Juventus'un almak istediği Marco Verratti icin €78M ödeyebileceğini açıkladı. (Repubblica)

Manoel Messias Silva Carvalho yeni stoper adayi buymuş

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt