Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cedcunun defolması en büyük transferimiz olur bundan sonra

poldi giderse forvet de transfer etmez bunlar söyliyeyim

Ahmet'in yanına adam akıllı lider bir stoper lazım Ivanović-Pepe-Terry-Barzagli gibi 2 yıl gelip savunmaya reis'lik yapacak +30 olabilir hiç sıkıntı yok tecrübesiyle eğitsin yanında oynayan Ahmet-Koray-Serdar'ı filan 2 yıl filan kadar

Bu saatden sonra Poldiyi yollamayin zaten

Hayret birsey iki gün sonra macimiz var halen Stoper ve Forvet eksik ( acillerden)

Galatasaray'ın yeni transferi Ahmet Çalık: "Çok mutluyum hayallerimi süsleyen kulübe geldim, güzel başarılar elde etmek istiyorum"
Ahmet Çalık: "Herkesin düşüncesi farklı olabilir. Ben elimden geleni yaptığım sürece ve vicdanım rahat olduğu sürece sıkıntı yok." (A Spor)
Tepkilerden haberi var demek ayağını denk alıp ciddi çalışacaktır.
Azıcık karakter varsa.

tapatalk

Yabanci Stoper + Forvet ile Transferi tamamlariz.

Chedjou, Podolski, Endogan yollanir.

Süpriz Sag Bek olur.

Podolski gitmesin bence bu saat'ten sonra bunlar hayatta forvet alamaz gibime geliyor şimdi 7'ye filan Çin'e satacağımıza sene sonu MLS'e filan satabiliriz

İşte önemli olan Chedçu yerine adam akıllı bir stoper bulabilmektde

Ahmet + Yabanci Stoper + Sag Acik Garry oynarsa belkide Linnes formayi kapabilir.

2,5 milyon bonservisin ne kadari yonetimin cebine girdi acaba

Eğerki bu Hugo için 6*8 milyon filan verdiğimiz doğruysa gidip o paraya Francesco Acerbi alınmaz mı yav ?

Şu an nasıl bilmiyorum ama seneye mükemmel başlamıştı sanki içine Laurent Blanc kaçmış gibi oynuyordu valla :asd22:

Hani formuyla pozisyon bilgisiyle Kjær'den daha iyi bir stoper olduğuna eminim ben Acerbi'nin

Yani o sene başındaki formuyla oynuyorsa hala efsanevi olur

Hala iyi oyuncu alınacağını umut edenler var.. helal olsun valla...

Yahu bunlara kurbanlık dana al desen gider köyün en uyuz eşşeğini alırlar

hala yabancı stoper bekleyen var. adamlar gözgöre göre dolandırıyor yalan söylüyorlar. ahmetçalıkla stoper transferi kapandı işte. uğraşıyormuşgibi yapıyorlar o kadar. poldide gitmez transfer kapandı bitti

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hep forvet konuşuluyor ama bence orta saha daha önemli.
Tolga'nın sanırsın ayağı kırılmış, ortalarda yok.
De Jong idare ediyor.
Selçuk'un varlığı yokluğu bir zaten.
Josue fayda vermedi ve verecek gibi de gözükmüyor.
Sneijder'de son maçlarda iyi.

Tempolu, diri, topla hızlı çıkabilen bir b2b lazım.(Badou Ndiaye i tarif ettim sanki :asd: )

Serdar Aziz
Semih Kaya
Aurelien Chedjou
Koray Günter
Hakan Balta
Ahmet Çalık

Kadroda 6 stoper oldu.

1 yabancı stoper daha alacaklarsa Serdar-Ahmet ve yabancı toplam 3 uzun kontratlı stoper eder.

Chedjou'nun kontratı sezon sonu, Semih-Hakan ve Koray'ın ki ise 2018'de bitiyor. Bu 4 stoperi gönderip seneye bir stoper daha alacaklar o vakit.

Öyle tepkiler geliyor ki Semih ile falan yeni kontrat yapamazlar diye tahmin ediyorum. Koray bir Ünal Aysal kazığı oldu, Hakan Balta ise bukadar yerli stoper varken emekli edilmelidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt