Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmetın alacagı para gayet makul fakat garry rodrugues 400 m dan 1500 m maas teklıf edelmesının nedenı ne olabılır? acaba parayla mı ıkna ederız dedıler. paok dan oyuncuyu ıkna etmek dahamı zor bızde bu yabancı hastalıgı nedır "hastalık" ozellıkle tırnak ısaretı koyuyorum bu hastalık ederının 4 katını verdıgımız ıcın soyledım garry 850 m verseler gelmıyecekmıydı %100 ustunde zam

Son düzenleme:
Krasnodar'dan Ari ismi geçiyor. Nerden buluyorlar böyle forvetleri ya.

C2DL2jQXgAAH_sP.jpg:large

Valla artık vazgeçtim sağ bek&orta saha istemiyorum

Adam akıllı 1 stoper&forvet alın la !!!!!!!!!

Futbolcudan anlayan 1 transfer komitesi kurup tüm transferler o ve hoca yapması lazım

Yoksa her türlü kazık yeriz

Marttaki mali kongrede derin Galatasaray devreye girmezse kulübün sonu pek iyi durmuyor. Tribünler boş, her transfer daha imza atmadan gömülüyor camia, yönetim, taraftar paramparça oldu. Acil yeni hava lazım.

Afrika Uluslar Kupası başlıyor yakında.
Merak ettim, acaba bizden herhangibir scout veya yonetici macları izleyecek mi?
Bu devre arası için değil ama sene sonu için anlasmaları yapmak lazım.
Cevherleri yerinde ve ucuza keşfetmek için kacırılmaması gereken bir fırsat..

RB Leipzig 10,00 mil. € karşılığında fransız Dayot Upamecano'yu almış

Daha 18 yaşında bu oğlanı izlemede kalın harbi çok iyi stoper olacak bu karaoğlan

Afrika Uluslar Kupası başlıyor yakında.
Merak ettim, acaba bizden herhangibir scout veya yonetici macları izleyecek mi?
Bu devre arası için değil ama sene sonu için anlasmaları yapmak lazım.
Cevherleri yerinde ve ucuza keşfetmek için kacırılmaması gereken bir fırsat..

Şu ülkede en büyük iş yapabilecek potansiyeller afrikada reis gerçekten

Gönder kamyonla doldur getir karaoğlanları bu S.Maiga gibi genç topçuları doldur hoşununa giden olursa 3-5 kuruşa sözleşme imzala geri kalanı gönderirsin

Ama nerdeee illa yerli çapsız veya türkiye liginde oynamış ama muhakkak sakat topçuları alırlar ancak bizimkiler

Edit:Senegal alır götürür bu kupa'yı :H

Marttaki mali kongrede derin Galatasaray devreye girmezse kulübün sonu pek iyi durmuyor. Tribünler boş, her transfer daha imza atmadan gömülüyor camia, yönetim, taraftar paramparça oldu. Acil yeni hava lazım.

27.haftaya kadar 20.000'den fazla olmaz taraftar. (bjk maçı hariç) Sene başında yakalanan havayı bozdular.

RB Leipzig 10,00 mil. € karşılığında fransız Dayot Upamecano'yu almış

Daha 18 yaşında bu oğlanı izlemede kalın harbi çok iyi stoper olacak bu karaoğlan

10 Milyon "ödediler" mi tartisilir cünkü yine Red Bull Salzburg dan aldilar oyuncuyu. Bu sezon RB Salzburg dan aldiklari dördüncü oyuncu oldu bu.

Malum Leipzig'in sahibi de Red Bull. Bu transferlerde akan paralar tartisilir bence.

10 Milyon "ödediler" mi tartisilir cünkü yine Red Bull Salzburg dan aldilar oyuncuyu. Bu sezon RB Salzburg dan aldiklari dördüncü oyuncu oldu bu.

Malum Leipzig'in sahibi de Red Bull. Bu transferlerde akan paralar tartisilir bence.

Yani resmiyette vermişlerdir parayı malum reis güzel bir para aklama yöntemi olabilir belki :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt