Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanirim futbolcu aldilar sonunda, suana kadar isik verdi Gary. Umarim devami gelir.
Linnesi bu arada cok begendim, sag bekde boyle oynayacaksa sag beke henuz gerek yok, gidip stoper almak daha onemli.

Stoper + Forvet sart oglu sart.

Orta Saha daha elzem gibi duruyor Rahmim.

TRT de De Jong'u konusuyorlar. Neden konusuyorlar merak ediyorum.

Tek tek pozisyonlari gösterdiler hepsi de temiz temiz temiz dedi. Ulan o zaman ne diye konusuyorsunuz ve algi yaratiyorsunuz?

Giray Bulak denen gerizekali herif bir de "Evet burada pozisyonlar temiz olabilir ama De Jong agresif ve normalde daha sert giren bir futbolcu" dedi.
Yönetim,td ve futbol olarak o kadar aciz durumdayız ki böyle köpekler meydanı boş bulup sallıyor.şu rezil halimize rağmen götleri korkuyor başarılı olacaz diye başka bişey değil.

de jongun müdaheleleri genelde temiz ve agresiflik düzeyi de yerinde.sanki her maç bilinçli ve rakibi sakatlamaya yönelik hareket yapıyormuş gibi algıya başlamışlar.şöyle dik duruşumuz olsa bangır bangır gelsek kimse gıkını çıkartamaz ama vaziyetimiz malum.ah çekmekten başka ne yapabiliriz.

tapa

Tek tek pozisyonlari gösterdiler hepsi de temiz temiz temiz dedi. Ulan o zaman ne diye konusuyorsunuz ve algi yaratiyorsunuz?

Giray Bulak denen gerizekali herif bir de "Evet burada pozisyonlar temiz olabilir ama De Jong agresif ve normalde daha sert giren bir futbolcu" dedi.

Hayatlarında oturup Real-Barca haricinde maç izlemeyen adamlar bunlar. Topa kayarak müdahale edince faul olduğunu düşünen komik bir zihniyet. İşin kötü tarafı da şampiyonlar liginde final maçı yönetti dediğimiz Cüneyt Çakırda bu kafada rezillik. De Jong'un yerinde olsam her maç sinirden kırmızı yerim. Adamın tek yaptığı topa müdahale etmek kayarak yaptığı içinde bizim futbol cahilleri bunu faul olarak lanse ediyor.

Patoya şartladım kendimi gelicek o adam temas varsa sinerji sinerji

Öncelikle selçuk yerine bir 8 numara sonra solbek

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu kanatlarla hizli bi forvet yani pato stili forvet manyak gol atardi.
neyse en azindan podolski oynasin ver kac iyi yapiyor adamlara iyi pas atiyor.
biraz agir kaliyor o ama erene bin basar.
podolski giderse bunlar forvet bulamaz zaten, birde bi lider bi stoper alinsa cok iyi olur.
en fazla gereken transfer.
1 transfer yapacakmisiz poldi kaldgina göre ins. lider stoper olur o transfer.

Son düzenleme:
Linnesin performansi iyidi.
Sag bek ona emanet edilmeli.

21746.webp

IN: Yabanci Kaliteli Stoper + Önlibero
OUT: Chedjou + Endogan

BELKI:
Josue + Podolski giderse
---> Forvet gelir.

erman carole'ye kiziyor, bir pozisyonda konyali oyuncuyu rahatca arkasina kacirinca erman fena patladi, ayiptir abi diyor:D

selçuk yerine musa çağırana bile razıyım alıp oynatacaklarsa

Giray açık ara Türkiyedeki EN basiretsiz yorumcudur özürlüdür hiçbir şeyden anlamaz

Ne zaman görsem kanalı değiştiriyorum kalas herif

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

carole gecen sezon cok iyidi, sezon oncesi de fena degildi ama ne olduysa artik, alternatifi olmayinca rahat oynuyor gibi, ilerleyen maclarda bruma defansa daha fazla yardim etmesi lazim, yoksa carole tarafindan cok gol yeriz.

Oguz Cetin sunu dedi, Ali Camdali pozisyonunda Mete de sucluymus. Neymis Ali sinirliyken 30 saniye bekleyecekmis öyle verecekmis sari karti böylece ikinci sariyi vermeye gerek kalmazmis.

Yok ya cay kahve de söyleyelim bu arada futbolcu orada beklerken o zaman. Bu nasil kafadir yahu.

erman carole'ye kiziyor, bir pozisyonda konyali oyuncuyu rahatca arkasina kacirinca erman fena patladi, ayiptir abi diyor:D

Carole de öyle gıcık edici bir umursamamazlık durumu var. Chedjou ve Dany gibi. Adamı kaçırabilirsin, dünyanın en iyi bekleri bile adam kaçırabilir ama Carole gibi hemen koşmayı bırakmıyorlar. Git arkasından koş, adamı rahatsız et, faul yap ama Carole adamı kaçırınca sanki önündekini Usain Bolt gibi hayal ediyor sanırsam kafasında bitirmiş. Adamı kaçırınca aklı duruyor.

bjklilerin Mete Kalkavan ile ilgili hashtag acmalari komik olmus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt