Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.193
- 3.254
- 1.468
?pato ve sağlam bi stoper alırsak şampiyonluk şansımız olur anca tabi sabriye hiç forma vermeyeceksin birde
Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?pato ve sağlam bi stoper alırsak şampiyonluk şansımız olur anca tabi sabriye hiç forma vermeyeceksin birde
Sanirim futbolcu aldilar sonunda, suana kadar isik verdi Gary. Umarim devami gelir.
Linnesi bu arada cok begendim, sag bekde boyle oynayacaksa sag beke henuz gerek yok, gidip stoper almak daha onemli.
Stoper + Forvet sart oglu sart.
Yönetim,td ve futbol olarak o kadar aciz durumdayız ki böyle köpekler meydanı boş bulup sallıyor.şu rezil halimize rağmen götleri korkuyor başarılı olacaz diye başka bişey değil.TRT de De Jong'u konusuyorlar. Neden konusuyorlar merak ediyorum.
Tek tek pozisyonlari gösterdiler hepsi de temiz temiz temiz dedi. Ulan o zaman ne diye konusuyorsunuz ve algi yaratiyorsunuz?
Giray Bulak denen gerizekali herif bir de "Evet burada pozisyonlar temiz olabilir ama De Jong agresif ve normalde daha sert giren bir futbolcu" dedi.
TRT de De Jong'u konusuyorlar. Neden konusuyorlar merak ediyorum.
Tek tek pozisyonlari gösterdiler hepsi de temiz temiz temiz dedi. Ulan o zaman ne diye konusuyorsunuz ve algi yaratiyorsunuz?
Giray Bulak denen gerizekali herif bir de "Evet burada pozisyonlar temiz olabilir ama De Jong agresif ve normalde daha sert giren bir futbolcu" dedi.
Patoya şartladım kendimi gelicek o adam temas varsa sinerji sinerji
erman carole'ye kiziyor, bir pozisyonda konyali oyuncuyu rahatca arkasina kacirinca erman fena patladi, ayiptir abi diyor![]()
Tolga - De Jong orta sahasi senide benide ezer Dogum. Diger iki bölge red alert verdi bugün yine.Orta Saha daha elzem gibi duruyor Rahmim.
erman carole'ye kiziyor, bir pozisyonda konyali oyuncuyu rahatca arkasina kacirinca erman fena patladi, ayiptir abi diyor![]()
Kusura bakma ama mok verir ucuza... Şu menejer arkadasiyla Tamasi Stancuyu felan çok ucuza aldı sanki. O da komisyoncuHagi'nin takımından orta saha;
Razvan Marin - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
Hagi kulübün de başkanı. Mutlaka ucuza verir bize.
Giray açık ara Türkiyedeki EN basiretsiz yorumcudur özürlüdür hiçbir şeyden anlamazTRT de De Jong'u konusuyorlar. Neden konusuyorlar merak ediyorum.