Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kale: Muslera -> Emin ellerde

Sag Bek: Linnes, Sabri, Cavanda ile idare edecegiz bir sekilde.
Sag Stoper: Ahmet Calik, Semih
Sol Stoper: Transfer, Hakan
Sol Bek: Carole, Linnes

Sag ve Sol Acik: Garry, Bruma, Yasin
Önlibero: De Jong, Selcuk, Tolga ---> Tolga sakat, Selcuk Formsuz ---> Transfer gerekli...
Oyun Kurucu: Sneijder, Josue. Aslinda tek Sneijder yazarsak daha dogru. Josue Hayal kirikligi

Forvet: Podolski, Eren ---> Belki Podolski satilirsa gelir oyuncu

ihtiyacımız olan orta saha ön libero değil arkadaşlar tekniği yüksek ve koşan bir tarz olmalı

ortasaha o ,stoperi korayın durumuna bakcaklar,sona bıraktılar stoperi.alı nacı dedi.ortasaha ve stoper alıp kapatırlar.
Koray in durumuna kaldiysak aglayalim en iyisi. Koray mi oynayacakmis bu takimda? Bence Chedjou gidecekse kesinlikle bir yabanci stoper alinmali. Koray i kiralik versinler simdilik. Seneye Balta nin yerine gelir. Bir stoper ve bir orta saha sart aslinda.

Önemli olan kac transfer yapma imkanimiz var, sartlar dolayisiyla. Eger bir transferlik bütcemiz kaldiysa, ona göre tartismak lazim.

Tabiki kaliteyi arttirmak icin 3-4 transfer yapmak lazim, ancak bütcemiz 1 transfere yetiyorsa, en acil bölgeyi tartismak lazim.

Galatasaray´in stoperde de kalite eksikligi var, orta sahada da var, forvette de var, bir cok macta beklerde de var. Hadi bugün cok belli olmadi.

Su anda kalite olarak yeterli olan kaleci ve kanat pozisyonlari. Onun disinda ben bir cok bölgeyi yeterli görmüyorum.

Fazla uzatmayayim. Tek transferlik bütce varsa, ben ne olursa olsun stoper transferinden yanayim. Ama gercekten lider kaliteli bir stoper.

Defansi güclü olan takim sampiyon olacak diye düsünüyorum ve bu defansla biz bir cok macta belenmedik puan kayiplari yasariz.

Nevzat ilk defa doğru konuşmuş

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar 3 sa.3 saat önce
Sabri'nin gol pasını veren Rodrigues'e koşmamasını çok yadırgadım.. Adam yeni gelmiş ve girer girmez asist yapıyor.. Biraz dikkat.

Ama özeti izlerken gördüm golü attıktan sonra seyirciye falan gidiyor en sonunda sarılıyordu
Yoksa enson gelip sarıldı mal mal yorumlar yapıyor nevzat gawathi

sent by note 7 #fireinthehole

Ayrica yapilacak transferlerde de scout ekibinin calismalari dikkate alinmali. Menejer transferleri mümkünse yapilmasin.

Pato geldimi

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Bruma-Pato-Rodrigues inanılmaz bir şey olur Sneijder'in attığı uzun topları da düşününce acayip oyunlar ortaya çıkabilir...Selçuk'tan da kurtulabilsek...

toga-de jong-birhan-gokay daha iii.selcuk 5.tercih bile olmaz.

Bruma-Pato-Rodrigues çok dehşet hücum üçlüsü olur yav

Sneijder de biraz kıpırdansa çok gol atarız

Ama işte arka taraf berbat yav orası sıkıntı

Mutlaka tempolu bir b2b orta saha lazım

Selçuk gitsin artık yeter bu işkence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt