Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
basın de jong diyerek yeni melo yaratmaya çalışıyorlar de jong kart görmüyor diyerek algı peşindeler

maigayı nıe almadı bu manyaklar yav,forvede koyardık.

semıh kaya ve sinan gumus umarım hırs yapar.

Nazifoğlu Beyaz futboldaymış birazdan taraftarı heyecanlandıracak açıklama diyede başlık girmişler :D Poldi kaldı diyecek işte. Nazifoğlu da sürekli ön planda olmak istiyor sanırım sürekli konuşuyor

Kucka bu takımın orta sahasında muazzam katkı sağlar

Ama Milan onu satacağını sanmıyorum

Eğer ortasaha alabilme ihtimalimiz olsa direk tek istediğim adam Roque Mesa

Sneijder-Selçuk-De Jong üçlüsünün bir maçta yaptıklarını veya yapamadıklarını tek başına yapar canavar

EBENEZER OFORI | AIK | Goals, Skills, Assists | 2016/2017 (HD) - YouTube

Almamız gereken orta saha bu R'das. Çok kolay adam geçip topu ileriye çok hızlı çıkartıyor,çok zekice pasları var, teknik ,uzaktan şutları iyi ve solak
Tempolu da bir oyuncu. Aranan kan ve 21 yaşında daha

Mesa ise çok pahalı onu alamaz bizimkiler

Muslera
Linnes-Ahmet-Hugo-Carole
De Jong Ndiaye
Rodrigues Sneijder Bruma
Pato

abi yazarken heyecanlandım stoper maicon vs değişebilir

Giray açık ara Türkiyedeki EN basiretsiz yorumcudur özürlüdür hiçbir şeyden anlamaz

Ne zaman görsem kanalı değiştiriyorum kalas herif

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir de bu adam altyapilarda falan calismis. Altyapilar niye böyle berbat diye dert yaniyoruz, bu adamin oralarda calismasi bence yeterince acikliyor olayi.

Kusura bakma ama mok verir ucuza... Şu menejer arkadasiyla Tamasi Stancuyu felan çok ucuza aldı sanki. O da komisyoncu

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Arkadaş bilmeden.yazmayalım Tamas î.alan Fatih Terim idi Hagi.değil ayaktakiler petre ve Bratu da Terim zamanında geldi,

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilgilendıgımız ortasaha da malum aslında...bimenız gerekiyodu.

Burak Yılmaz gitsin diye öldü herkes ama asıl Selçuk gitmeliydi Burak Bruma Garry ve Sneijder çok gol atardi tabi arkalarında Melo ve Lassana felan olmalıydı defansta da Ujfalausi

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
4 gun önce paylasmıstım.

Soccernews, Hollanda Ligi takımlarından Vitesse'de forma giyen Marvelous Nakamba ile Hamburg, Wolfsburg ve Everton ile birlikte Galatasaray'ın da ilgilendiğini yazdı. 22 yaşındaki Zimbabveli orta saha oyuncusu, bu sezon Eredevisie'de 18 maçta 1 gol, 1 asist üretti. Nakamba, transfere Afrika Uluslar Kupası sonrası odaklanacağını söyledi.
​

Stoper alinmaz bence,orda bir eksigimiz var ama bollukta var,balta,calik,semih,koray ve serdar,biri daha gelirse alti stoper olacak,sonra isin yoksa oynamayanlari göndermeye ugras önümüzdeki sezon,poldi kalacagina göre,sinanda dönecek forvete pek gerek yok,asil orta saha ve solbeke Transfer lazim

Nazifoğlu beyaz tv muhabirlerine pato neden olmasın demiş. Geçmiş olsun

Rodrigues 10 dk'lık Galatasaray kariyerinde Hamit'ten daha faydalı oldu..

böyle bir yorum gördüm facebook'da.:hat:

pato ismi dogru degil dedi nazifoglu beyaz futbol'a

kulubu vermiyormus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt