Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu medya resmen yalan söylüyor
adam diyor ki "çok isterdim ama olma imkanı yok""
medya "pato gelecek"

Levent Nazifoğlu: "Pato ile ilgileniyoruz ancak kulübü vermiyor."

fft104mm3839189.jpg

ordegım benım kurban olsun sana bu taraftar gel

Evet dün aldım sony Z5 ile takas ettim. Deli telefonmus ufacık fişek gibi 6slerden hızlı foto mükemmel. İphone 8 e kadar bunla takılırım.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Telefon önerilerinde yazmıştım çok alın diye,canavar bir cihaz ön kamera idare eder ama arka kamerasi dediğiniz gibi mükemmel,güle güle kullanın hayrılı olsun.Bu arada bende Sony z1c'den geçtim,androide dönersem Sony alırım yine.

Bu Ertem gecen sac ektirmemis miydi? Yine acilmis kafasi bütün.

Yapan iyi yapmamis, az biraz daha yalasaymis yapani belki daha iyi yapardi.

Eee zamaninda soylemisdik su adami alin diye, adamlar gitti nerdeyse belese aldilar birakirlarmi simdi

Bu arada Digitürk üyeleri varsa Pato'yu şuan canlı izleyebilirler. Beinsport 3 de maçı var

Telefon önerilerinde yazmıştım çok alın diye,canavar bir cihaz ön kamera idare eder ama arka kamerasi dediğiniz gibi mükemmel,güle güle kullanın hayrılı olsun.

Ön kamera nasıl idare eder s7 edge den de Z5 den de iyi snapchat da.

Ben her ay değiştiririm biraz hastalık bende :D iphone 5s aldım bataryasi ölü 80€ ya 30 euro ya bateri aldım taktım 220 e sattım geri 200 e Z5 aldım onuda SE ile başa baş takas ettim.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Pato transferi yatar, zaten gündemi oyalamak için atıldı ortaya

​
​
PATO:g.saray fiyatını sordu..villarreal "15 milyon euro" yanıtını verince, transfer ihtimali kalmadı..

Pato Türkiye ye uygun bir forvet degil bence.

Bize canavar gibi forvet lazim. Kanoute tarzi hayvan gibi olmali

Son düzenleme:
Abi Semih yerine oynayacak Tecrübeli bir stoper bulalım. Aramıza yaslanip şampiyon oluruz

Serdar ve Eren yerine de scout önerisi ile adam alsaydık ya. Rodrigues ilk maçtan mest etti bizi. Ciddi paralara boş transferler yaptık sene basi. Tolga, Serdar, Eren bence yeteri katkıyı yapmadı.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dembele ve Pato alınsaydı ne manyak hücum hattımız olurdu be

Bugün Rıdvan bizim Scout ekibini övdü maç sonu. Rodriyi scout transferi olarak söyledi. Alamadıkları oyuncuları da biliyorum, Dembele gibi dedi. Güntekinde Bruma üzerinden salladı. 14M Avro scout transferi olmaz gibi saçma sapan şeyler söyledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt