Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ön kamera nasıl idare eder s7 edge den de Z5 den de iyi snapchat da.

Ben her ay değiştiririm biraz hastalık bende :D iphone 5s aldım bataryasi ölü 80€ ya 30 euro ya bateri aldım taktım 220 e sattım geri 200 e Z5 aldım onuda SE ile başa baş takas ettim.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Canlı ticaret :) bence İphone SE uzun ömürlü olur sevecen bir telefon,ben ön kamerayı pek kullanmadım,loş ortamda kullanmıştım aklımda o kaldı herhalde :)

Bu takıma en az 1-2 değil 2-3 transfer yapılmalı. Stoper şart ve 2. iş olarak forvet şart..Pato riskli transfer ama stada seyirci çekeceği de aşikar.Bu arada Pato tam Terimin isteyeceği oyuncu..Sanırım yazın kesin gelecek.

Bızi haftalardır carole ve selçuk un hatalari yakıyor sene sonu mutlaka ikisindende kurtulmamiz lazım semih te bu takimda yeri yok

Aldım duyuma göre son transfer Pato olacakmış. Transferi an meselesi...

(© Arif Ulu Özel Haber)

------------------ Dembele ---------- Pato -----------------

Bruma ------- Delaney ------- Diarra ----- Narsingh
​

Üff

garry rodrıguesın o koca gotlu lensle alakası yok.keitanın aklı ile oynayanı bu bebe.

Bugün Rıdvan bizim Scout ekibini övdü maç sonu. Rodriyi scout transferi olarak söyledi. Alamadıkları oyuncuları da biliyorum, Dembele gibi dedi. Güntekinde Bruma üzerinden salladı. 14M Avro scout transferi olmaz gibi saçma sapan şeyler söyledi.

Aslında scout ekibimiz kötü değil rnş ama onları dinleyen yok.

Kapustka ve Emre Morı da onlar önerdi mesela

bize bir orta saha lazım değil
iki orta saha lazım
selçuk takıma zarar vermeye başladı
tolga ya güven olmaz adam yılda 15 civarı maç oynuyormuş yoksa almanya nın en iyilerinden olur deniyor
jong çok iyi bir yedek olur
iyi bir forvet şart
lider stoper gerekli, maicon tam isabet olur transferi bence pato nun gelmesi kadar kolay
takım olmak için 4 oyuncu şart

scout ekibi genc yetenekli oyunculari onerdi ama yonetim alamadi...

emre mor, kapustka, dembele

Selçuk ve De jong 11 km koşmuş ama ikili mücadele kazanma yüzdeleri iyi değil. Tolga çok önemliydi bizim için

Deportivo - Vilereal Maçı;

- Emre yi gönderip boşuna Josue çöpüne para harcamışız. Emre Josueden iyi
- Villerealin Sol Bek İyi.
- Andone bizle adı geçince çöp mulamelesi görmüştü forumda İyi oyuncu.
- Pato Pek Topla Buluşamadı

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray aslında hükmen mağlup olmalı. Bruma cezalıydı. Ama oyuna yeni bir Bruma girdi, Garry Rodrigues"

scoud ekıbı maiga ve nakambayı daonerdi.birinı almadılar o birini de afrika kupasından sonra kapan cok olur.

Demek ki neymiş oynayan formda adam alacakmışssın Garry buna çok iyi örnek..
Daha önce de yazmıştım ilk defa formda oynayan adam alıyoruz diye..
Bir adam gelirken taraftarı isyan ediyorsa o adamı ne yapıp edip alacan aga..

patonun olabilitesi var bence.alanyadakı emre akbaba alınmalı.josueden bın kat daha iyi.josue,chedjou-hakan balta-selcuk-sabri bunlardan 3ü yollanabılır en azından.

Ayrıca hazır devre arasındayken şu Josue'yi yollamak çok güzel hamle olur gerçekten fitil etti beni..
Rezalet bir oyuncu..

bir teknik direktör nasıl demez arkadas benim elimde zaten duragan bir forvet var bana sprinter hareketli forvet lazım

nasıl akla hizmet gidip sightorsunu aldılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt