Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Nazifoğlu: "Şu ana kadar 2 transfer yaptık ve 2 tane daha yapmak istiyoruz. Takviyeler stoper ve forvet bölgesine olacak."

forvedde bızle anılanlar:preciado,aroujo,anderson,olunga

Tolga çabuk dönse kurtarsa Selçuk'tan bizi.

Stoper kesin olarak alinacak bence, serdar sakat, koray anca ay sonu idmanlara baslar, semih'te sakatlanmis galiba, chedjou yolcu, kaldi ahmet ve hakan

Bir saat önce falan Ertem diyordu "Twitter dan Galatasaray taraftarina soruyoruz hangi bölgeye transfer istiyorsunuz?". Sona cevaplari okudular, birisi de "bize yeni baskan lazim" diye yazmis.

Onu okuduktan sonra bir basladilar Dursunu yalamaya inanamazsin. Dedigin gibi bunlar kimi övüyorsa bil ki o adamdan hic bir hayir gelmez. Sneijderi Melo yu tartisip dururlar ama Selcuka hic bir laf etmezler yillarca.

Hadi levent neyse de , Dursun'u överken çok salak görünüyorlar :D ,Ahmet Çakar arada aşalığıyor aman hocam ne diyorsun Dursun başgan adamdır filan :D

Belliydi o 5 Milyon olayinin yalan oldugu. Yoksa Besiktas baliklama atlardi veya baska bir takim.

Gittiler 4,5 Milyona Milosevic mi Mitrovic mi neyse onu aldilar.

Nazifoğlu: Takımımız yaşlı.

Koray kötü bir oyuncu yollar ayrılmalı kendisiyle

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stoper Karabük maçına yetişir mi?

- İnşallah.

İyi kadronun yaşlı olduğunu anlamışlar

Orta saha alsaniza oğlum adamı katil etceniz selçukla

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizi kendilerinsiz bırakmasınlar nasıl bir cümle yahu :D Gece gece güzel güldüm.

Siz alın adam gibi stoper
Adam gibi sanfrafor bak bakayım o stad nasıl 50.000 çekiyor işinizi güzel yapsanız..

Forved ve sdoper geliyooor

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saglam Forvet ve Saglam Stopere fitim. Ikinci yariyi götürür bu kadro. Tabi Tolga biran önce düzelmesi lazim ve yazin bir orta saha ve beklere takviye yapilmali.

En cok bize Forvet lazimken, biz Haric herkesin Etooyla ilgilenmeside ilginc.
Hem Sneijderlende önceden uyumlu bir Inter dönemi vardi. Bir Yillik sözlesme önerilmeliydi bence. Cok is yapardi bu kanatlar ve Sneijderle.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Levent Nazifoğlu: ''Maicon görüştüğümüz bir isim.''

diwiderdan gordum dogru mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt