Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En iyi santraforu da en iyi stoperi de getirseniz bu kısır, sinir bozucu oyun devam eder. Çünkü sorun ortasahada.

Hem takım savunması hem hücum atraksiyonu anlamında sıfır katkısı olan 2 ortasaha ile bu akdar oluyor. Eksik teşhis malesef.

maicon ile kulak memesi temasımız var dedi ben de duydum.%99 bitmiş ama ben hep %99 temas ederim dedi.

Muslera
Linnes Ahmet Maicon Carole
Tolga De Jong
Rodrigues Sneijder Bruma
Podolski

Bu yıl için olup olabilecek en iyi kadro, Poldi sağlam dönüp forum yakalarsa yemişim forvet transferini bu yönetimin poldi'den iyi forvet alabileceğini düşünen var mı ? Bi tane sağlam stoper ve Tolga iyileşip De Jong'la orta saha da sertlik anlamında korku salsalar yeter, kanatlar akıyor zaten, onlara duvar olabilecek bu ligdeki en iyi oyuncu zaten Poldi, Eren'den bi cacık olacağı yok.

Eğer 3 hafta maç alırsak üst üste havaya girebiliriz, biz yarışmacı takımız yeterki son haftalara kafa kafaya girelim her türlü salarız kobrayı.

Levent Nazifoğlu: "Sabri'den mutluyum dediğimde tepki almıştım. Sabri'ye şans verilmese belki de galibiyet gelmeyecekti."

Hey Allahım ya ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hahaha birisi Ertem'e "Utanmasan dünyadaki bütün futbolcular Galatasaray'a gelecek mi diye sorarsin" yazmis Twitter dan :asd: :asd:

Ulan bu setenle ali naci tayfasıda amma çakal çıktı hea , 15 gündür ses seda vermiyorlardı , nazifoğlu çıktı pato dedi hemen balıklama atladılar yok 15 m euroymuş neymiş. Ulan nazif demeden niye ortaya atmadınız ozaman şimdiye kadar

Erol Ayhan: Çok büyük bir Fatih Terim hayranıyım. Kaan da öyle. Fatih Terim'i babası gibi seviyor. Kaan'ın Türkiye'de oynamasını isterim.

h.o

Selçukun yerine hareketli, top sürebilen bi ortasaha alırız umarım.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olunga ya da Preciado gelsin Poldi de gitmezse güzel ofans rotasyonu olur Maicon stopere gelirse....orta saha sezon sonuna kalacak şöyle Selçuk'a sürpriz bir Çin tekifi gelse keşke

selcugun elazıg deplasmanında ayagına darbe alıp 2 ay ortada olmaması kadar seksı bısey olamaz bu hayatta.o yokken tolga-de jong hatta birhan bile yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt