Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig için bakarsanız bence bir tane 8 numara yeter şampiyonluk için önce poldi ve eren idare eder tr şartlarında gayet iyidir
kanatlar desen bruma yeni transfer ve yasin (yasin çok iyi oyuncu değil ama tr şartlarında üst düzey )
orta sahada selçuk çok kötü yürüyor resmen isabetli pasları hiç yerinde değil orta sahaya bir oyuncu ile götürürüz ligi bence

Preciado bize geliyormuş.Umarım nazifoglunun haberi vardır

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Deporte Total Cali ‏@DeporteTotalFM 30 dk.30 dakika önce
Harold Preciado jugará con el Galatasaray Spor Kulübü de Turquía.
26bd.png
1f1f9-1f1f7.png

Yani Harold Galatasaray'da oynayacak.

Vay be :D
Takımın taraftarı veda ediyor adama resmen :)

Rodrigues transferini yaptıran scout ekibi herşeyi yaptırır abi..
Hele dünkü 45 dakikadan sonra..
Adamlar resmen prim kazandı..

Videolardan izlediğim kadarıyla bu Harold bize gelirse varya ciddi söylüyorum 2.yarı 10-13 gol bankosu var..
Çok kaliteli bir çocuk..
Uyum sağlarsa Sneijder kral yapar onu!

Garry transferini de ilk Yunanistan'dan duymuştuk hatırlarsanız :D
Hatta Ahmet Çalık transferini bile rakipten :D

Teofilo aklıma geldi. Gol makinesi diye gelmişti ülkemize :)

aynen

teofilo gibi 1 adamdır kesin

ağır hantal

önüne top gelecek de vuracak

ben topu alan basıp giden çalım atam adam eksilten arkası dönük oynayabilen adam istiyorum

en azından elmander gibi pres gücü yüksek ve top hakimiyeti olan biri olsun

bu adamın videoda gördüğüm kadarıyla vuruş özelliği var sadece

Asıl Problem Orta Sahada ama hala ısrarla transfer yapmayıp Selcuk'un gönlünü hoş tutmaya çalışıyorlar.Bizim orta sahayı tuzla,elazığ,erzincan gibi alt lig takimları bile cok rahat geciyor.Ondan sonra neden gol yedik, neden acaba ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Refik
Araştır derim biraz bence seveceksin bu adamı.

videosuna 3-5 dk baktım

teofilo, cardozo, jardel [jardel faydalı oldu] tarzı g.amerikalı sadece son vuruş odaklı, fizik gücü zayıf forvetleri istemiyorum ben

bizim sıkıntılarımızdan biri takımın ağır olması ve ileri yavaş çıkması

top ayağına geldiğinde hızla rakibi geçebilecek 1 adam

veya ayağına geldiğinde topu saklayıp arkası dönük oynayıp takımın öne çıkmasını sağlayacak güçlü 1 forvet istiyorum

ümit karan, elmander, necati, hakan şükür tarzlarında güçlü top hakimiyeti olan, pres gücü olan adamlar bize yarar sağlar veya baroş tarzı gidebilen adamlar

brezilyalılar ağır, çelimsiz ve son vuruşları iyi çıkıyor genelde

Yalnız teofilo tak diye yazıyordu :)

Lakin genel kadro yapımız sıkıntılı bizim. Selçuk, Balta, Jong, Semih, Sneijder, Eren/Podolski gibi hiç bir şekilde fiziksel oyunun içinde olmayan adamlar var. Bunlar topla hızlı gitmezler, Sneijder dışında akıllarıyla topu alıp dönen de yok, omuz omuza çoğunlukla ayaktta kalamazlar vs. Buna bir de Sabri ve Carole gibi ligin en kötü iki bek performansını eklersen sıkıntılarımızın sebebi belli.

2 ortasaha 2 bek alsak santrafordan hayırlı olur.

sahada ruh gibi gezen podolskiyi bi daha ne zaman satcaz şimdi satmazsak bırakın gitsin

Scout ekibimimze ben güveniyorum.. ama Şu Preciado yu pek beğenmedim..

Hantal koşmuyor gibi geldi bana.. ağır aynı jardel gibi.. teofilo gibi Cardozo gibi..

Bizim ihtiyacımız olan çalım atan rakibi basıp geçecek bi adam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt