Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Misal Lewandowski ya da Cavani ya da Higuain süratleriyle mi ünlüler yoksa iş bitiriciliklerinle mi?
Bu 3 adamı herkesten farklı kılan şey yakaladın mı affetmiyorlar böyle golcü nadir artık nesli tükenen cinsten
Preciado'yu kıymetli kılan şey bu adam hava topunda kaleci açılıyor ve kafayla resmen üstünden aşırtıyor bilinçli izlerken kolay gibi gelebilir ama yalnızca onu kaliteli golcüler atabilir..
Hiç hatırlıyor musunuz Burak,Eren,Umut hatta Elmander ve Baros'un böyle akıl dolu gol attığını bi Baros'un oturarak vurduğu top vardı aklıma kazınan..

Sampiyonluk kadrosu:

___________________________Fernando Muslera_______________________________

___Martin Linnes_________Ahmet Calik_______Transfer_____________Lionel Carole________

______________________________Nigel de Jong__________________________________

_____________________Transfer_____________Wesley Sneijder______________________

____Armindo Bruma________________________________________Garry Rodrigues____

_______________________Lukas Podolski (Harold Preciado)_____________________

Yedekler: Cenk Gönen, Sabri Sarioglu, Hakan Balta, Tolga Cigerci, Sinan Gümüs, Yasin Öztekin, Eren Derdiyok

Rodrigues-----------Sneijder----------Bruma

---------------------Preciado------------------

Ileri 4lu bu olursa, Allah belami versinki Turkiyenin 2012-2014 Dortmundu oluruz. Akar gider domine ederiz... Preciado gelirse Sampiyonuz diyim beyler... Bu mesaji atin fava

Insallah gelir... Inanilmaz adam herseyi atiyor herturlu atiyor agaaaaaaa

Harold Preciado - YouTube

Bu elemani kaparsak Emre Utkucanin dassagi heykel olarak dikilmelidir

Ben hala hücum oyuncusuna ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum.takviyeye en gerekli bölge ortasaha.ama görünen pogba da gelse jorun selçuku kesecek cesareti yok.bizim bu iğrenç heriften kurtulmamız lazım.semih ve sabri bile daha sempatik gözümde

tapa

Scout ekibine güvenmek lazım

Kolimbiya basını filan baya net bizde yazmış

Büyük bir ihtimal aldık

Sosyal medyadan kulübü cesaretlendirmeliyiz. Preciado´yu istedigimizi göstermeliyiz. Kacirmasinlar bu cocugu.

Maicon + Preciado = Sampiyonluk

Tabi orta saha da lazim da, ceza yemeyelim yine. Bunlar yeterli simdilik

Bence de scout önerileri alinsin mesela her ne kadar bu yıl beğenmesem de Carole dan dahi para kazanırız,bu şekilde transfere her zaman varım ,kaldı ki Dembele,Delaney alınsa idi durum çok farklı olacaktı.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atanin da tutanin da iyi olacak bu iskndrik ligde. Hayvani forvet gerekli yani.

Scout ekibi beni önerse ulan vardır bir bildikleri diye yaklaşırım. Sadece aldığımız oyuncular değil ekibin önerdiği alamadığımız oyuncular bile çok iyi yerlerde şu an. Eğer bu elemanda ekibin sayesinde geliyor ise aksi mantıksız zaten benim kafam rahat. Hem Rodagella, Eto gibi adamları almaktansa çok daha mantıklı ve karlı. Kazanma isteği olan, kendini ispatlamak isteyen gençlerden hem performans hem maliyet olarak verim almamız çok olası.

Zaten şu an garry bruma sneijder 3lüsünden orta kafa gol gibi hamleler beklenemez yani eren mevcut kadro dahilinde oynatıldığı sürece her maç bizim gözümüze batmaya devam edecek.
Bruma ve garry orta yapan değil içeri kat eden ve kısa pas yapan oyyncular forvet olarak da bunlara uygun bir forvet lazım.
Preciado buna gayet uygun görünüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adettendir
original-a25056be7e68b877bbaec0f2d16a7c88.jpg

Deportivo cali'yi komple satin alalim derim cok saglam adamlar cikariyorlar alayi bizim lige uyum saglayacak tipte.
Carlos rivas icimde bir yaradir hep dripling var, hayvani guc var, fuze gibi sut var muazzam adam

Hayrovic anonim çocuğu olduğu için kimse ile karşılaştırmamak lazım.

Atletico Nacional 5 Milyonluk teklif yapmis ama Cali reddetmis. Yani bu Preciado öyle 1 Milyona alinacak bir cocuk degil :)

Ama deger diye düsünüyorum. O 20 dakikalik videosunu izledim, cocuk hertürlü cakiyor aga. Hertürlü ve heryerden.

Kafa, sut, plase, volley, dribbling vs. Hertürlü yani. Satariz 2-3 sene sonr 20´ye. Mutlaka alinmali mutlaka.

Maicon öncelikli olmalı.

Bize stoper çok net lazım. Forvet de Podolski kalacaksa gerek yok.

Eren ile ise facia olur.

7h7 hours ago
Fichajes Del FPC ‏@FichajesFPC2017
Harold Preciado (Deportivo Cali) seria nuevo jugador del Galatasaray de Turquía

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt