Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alıyoruz sanırım bu Kolombiyalı çocuğu. Hiç tanımıyorum açıkçası.

Preciado ismi çok hoşuma gitti :-) Tam Fm'deki regen isimleri gibi dolgun dolgun

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Preciado'nun transferi icin ne kadar bonservis odeyecegimizi kolombiyalilar yazdi mi?

dunyada forvet mi bitti arkadas

hantal kosamayan pres yapamayan gucsuz forvet istemiyoruz

Ortada konuşulan fiyatlara istinaden

Galatasaray'ın istediği Herald Preciado için birkaç gün önce Deportivo Cali, Atletico Nacional'in 5 milyon Euro'ya yakın teklifini reddetti.

gibi şeyler okudum.

Genç ve gelecek vaat eden oyuncularla ilgilenmemiz beni sevindiriyor. Tok oyunculardan bıktım.

EBENEZER OFORI | AIK | Goals, Skills, Assists | 2016/2017 (HD) - YouTube

Almamız gereken orta saha bu R'das. Çok kolay adam geçip topu ileriye çok hızlı çıkartıyor,çok zekice pasları var, teknik ,uzaktan şutları iyi ve solak
Tempolu da bir oyuncu. Aranan kan ve 21 yaşında daha

Mesa ise çok pahalı onu alamaz bizimkiler

Valla renktaşım İsak'ı takip ederken AIK'ın 2-3 maçını izledim gerçekten çok göze batan bir topçu bu 17 numaraları

Gerçekten çok çevik bir topçu tam ortasahaya aradığımız kan olabilir

Öyle boş yardıran sıradan bir nigga değil bu oğlan 21 yaşında o vurduğu plase'lerden belli bir kere dengeli öyle pata küte ilerlemiyor top ayağına yapışık gidiyor

Gerçekten böyle saldırgan tempolu oynayan takımı ileriye taşıyan çevik 2-3 topçuya ihtiyacımız var takımda

İnşallah alınabilir gerçekten böyle adamlar renktaşım

Çin ligi takımlarına yabancı oyuncu sınırı getirilmiş.
3+2 yapmışlar. Sanki podolski transferi bu yüzden yattı gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sunderland stoke city maçını izlediniz mi? Sunderlandın yediği 3 golün 2sinin başlangıcında topları Denayer kaptırıyor :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bayern Hoffenheim dan Niklas Süle ve Sebastian Rudy transferlerini açıklamış.

Ikisi de yazın gelecek takıma, Rudy bonservissiz Süle için de 20 mi ne vermişler herhalde yazmıyordu tam olarak.

Preciado inşallah gelir renktaşlarım

Tabiiki tutup kolombiya ligini izleyemiyorum ama fm'ciler özellikle böyle bilinmeyen ligleri iyice kurcalayanlar varsa iyi bilir bu oğlanı 1-2 yıl karambole geçiriyordu sonra sürekli oynamaya başladıkça gol makinesine dönüşüyor

Geçen hafta haberleri çıktığında biraz bakındım 21 yaşında kolombiya olimpiyat kadrosunda yer alan bir forvetden bahsediyoruz
Birkaç videosunuda izledim çok çevik bir topçu bir sola koşar bir sağa koşar defansı delik deşik eder böyle forvetler
Bitiriciliği pozisyon alması filanda iyi gibi gördüğüm kadarıyla
Birde iyi sıçrayıp baya kafa golü atabiliyor oğlan

Son forvetlerimiz sadece kupa golcüsü Pandev
Beleş gollerin efendisi Burak
Futbolcu bile sayılmayan Umut
Gol atmakla uzaktan yakından alakası olmayan kanı gibi Eren
Ve sakat Sightrosson

Bunlardan sonra böyle çevik bir topçu çok işimize yarayacaktır

Sezon başında Dembele alınsaydı şu an ileri dörtlü harika işlerdi :( mal ama bunlar mal.

Bayern Hoffenheim dan Niklas Süle ve Sebastian Rudy transferlerini açıklamış.

Ikisi de yazın gelecek takıma, Rudy bonservissiz Süle için de 20 mi ne vermişler herhalde yazmıyordu tam olarak.

Bayern Khedira'yıda alacak Vidal yolcu filan haberleride vardı reis full alaman dolduruyorlar takıma yavaş yavaş 2018 alaman dünya kupası kadrosunun %90'ı Bayern'den olacak böyle giderse

RESCHKE-COORDES başkan HOPFNER alaman milli damarları kabarmış galiba :asd22:

Sezon başında Dembele alınsaydı şu an ileri dörtlü harika işlerdi :( mal ama bunlar mal.

Bunlar geçen devre arası Emre Mor'u bu yaz Dembele'yi kaçırdı elinden reis

Şimdi hücum hattı

Bruma-Dembele-E.Mor

Olsaydı 2-3 yıl takımda oynayıp taşırlardı bizi satarkende bu üçlü 100 milyon ederdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt