Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk önce Sergeni tebrik ederim, transferi bitirdi gece yarisi.

Sonra demek istiyorum ki: Siz nasil forvet bekliyorsunuz? Eren tam bir targetman, baska yaptigi hic bisey yok. Sizin beklediginiz biraz hareketli adam felan istiyorsunuz alin size Preciado, Erenden daha hareketli ve topla beraber hareket yapabiliyor (videolara göre). Alexis gibi forvet beklemiyorsunuzdur heralde.

Ben hala hücum oyuncusuna ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum.takviyeye en gerekli bölge ortasaha.ama görünen pogba da gelse jorun selçuku kesecek cesareti yok.bizim bu iğrenç heriften kurtulmamız lazım.semih ve sabri bile daha sempatik gözümde

tapa

Ben de hep stoper stoper dedim. Hatta 190+ stoper dedim. Ama elimizde orta saha yok yahu.. Begenmediğimiz Selçuk ve De Jong a birsey olsa yedek genç, tecrubesiz Birhan a kaldık. Acilen orta sahaya oyunu iki yonlu oynayabilen , dinamik bir adam lazım.

KASIMPAŞA 3-0 Gençlerbirligi. Dakika 30... Ahmet Çalik yok adamlar 3 Gol yemis.

Izleyen varmı maçı

Haftaya karabük maçı çok önemli onu kazandık mı 3 hafta rahatız
Bjk o süreçte Osmanlı-Karabük ve Konya ile karşılaşacak üstüne avrupa maçları var
Başakşehir o süreçe Fener-Bursa ile karşılaşacak
Fenerde o süreçte Başakşehir-Bursa ile karşılaşacak

Bu 4 haftayı kayıpsız geçmemiz demek her türlü ligde büyük şampiyonluk favorisi haline gelmemiz demek. Galatasaray olarak yaptığımız tek iyi şey o şampiyonluk favorisi olunca o havayı bir yakalayınca asla ama asla bırakmıyoruz şampiyonluğu sonuna kadar götürüyoruz yani

Peki bu 4 haftayı nasıl kayıpsız geçirebiliriz mecburen takıma ciddi transferler lazım

Muslera
Linnes-Ahmet-Transfer-Carole
De Jong-Transfer
Sneijder
Garry-Poldi-Bruma​

Sağlam 2 transfer bu takımın havasını çok çok fazla değiştirir

B2B hareketli takımı ileri taşıyabilen çevik ortasaha
Lider defansı toparlayabilecek stoper

Orta saha için 2 isimden birisinin gelmesini çok isterim 1)Badou 2)EBENEZER OFORI
Badou için Yasin+Semih takası düşünülebilir üste 1-2m bile verebiliriz isterlerse
EBENEZER OFORI içinde çok masraflı olacağını düşünmüyorum Onur'un tavsiyesi üzerine izledim gerçekten ortasahaya aranan kan olacaktır gerçekten bu ligin Luka Modrić'i olabilir

Stoper içinde vazgeçemediğim adam İvanovic o olmazsa Jardel Vieira veya Maicon Pereira böyle sağlam tecrübeli poylu poslu bir stoper'e ihtiyacımız var

Muslera
Linnes-Ahmet-İvanovic-Carole
De Jong-Ofori
Sneijder
Garry-Podolski-Bruma​

Şu takım bizi şampiyon yapmak için yeterli mi çokda yeterli

Bruma'yı 3 kişi tutuyordu, diğer kanatta da en az 2 kişinin tutması gerekecek 1 oyuncu daha olacak. Yalnız ikisi beraber oynarsa defansif yönü ne olur vs gibi boş diyaloglar başladı medya da belli ki rahat vermeyecekler

Bruma-Sneijder-Garry
Poldi

11'inde ısrar edilmeli ne olursa olsun hatta forvet almanıza da gerek yok bu sezon için 1 adam gibi savunması kuvvetli bir orta saha alın o bile yeter. Ama mevcut orta saha ile çok pozisyon veriyoruz Bruma geri dönmüyor, Rodriguez geri dönmüyor diye zorla kestirirler...

Ribery de Hagi zamanında geldi onu neden yazmıyorsun ama onu yönetim diğerlerini Hagi getirmiştir,hep öyle olur zaten ,adam hep rezil dönemlerde kurtarıcı olarak çağırıldı ne yapsin

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok yanlış biliyorsun...Hagi' yi severim, başarılı olmasını çok isterdim; kötü zamanlarda geldiği de doğrudur ayrı konu...

Hagi, Ribery' nin transfer edildiği dönemde ısrarla çelimsiz bir Romen kanat oyuncusunu istemekteydi, Ribery' nin alınmasını engellemek için net tavır koydu ama dinletemedi, Adnan Öztürk marifetiyle Ribery transferi gerçekleşiverdi. O ismini şimdi hatırlayamadığım Romen oyuncuyu takip etmeye çalıştım ancak futbol piyasasından yok olup gitti...

Ve Hagi, kendisine rağmen transfer edildiği için Ribery' den hiçbir zaman hazzetmedi, kindar yapısı belki en büyük karakter defosudur. Ribery' nin nadir kötü oynadığı maçlardan birini fırsat bilip, maç sonrası kameralara karşı ''Ferrari' nin benzini bitti!'' diyebilecek kadar ego meselesi yapmıştı konuyu...

Adam gibi adam bir stoper+ güçlü çevik bir B2B ortasaha gerçekten bu takıma çok çok şeyler katacaktır

Denildiği gibi bir stoper birde forvet alınırsa 7-8m bonservis harcanır en iyi ihtimalle.
Bu paraya adam akıllı bir orta saha alınırsa takım için daha faydalı olur.

Dün bir kez daha gördük ki öncelik Selçuk'un bölgesi olmalı Selçuk artık kötü oynamayı geçti takımı sabote ediyor

Ahmet'in 2016/2017 STSL İstatistikleri'ne baktımda şimdi herşey bir kenara maliyeti uygun bir oyuncu 0.900 bin'e oynayacak
21 yaşında çokda uzun olmayan bir stoper ama
Maç başına hava topu kazanma oranı 3.2
İkili mücadelelerdede iyi %67 baya iyi bir oran

Yanına alınacak şöyle lider bir stoper ile Ahmet belki ilerleyen yılalrda değişilmez stoperimiz olabilir
herşeyi bir kenara bırakıp desteklememiz lazım adamlarımızı

linnes maicon balta/calık carole

de jong tolga

sneijder

bruma preciado garry

bu takım iş yapar

5098190.png

Çok yanlış biliyorsun...Hagi' yi severim, başarılı olmasını çok isterdim; kötü zamanlarda geldiği de doğrudur ayrı konu...

Hagi, Ribery' nin transfer edildiği dönemde ısrarla çelimsiz bir Romen kanat oyuncusunu istemekteydi, Ribery' nin alınmasını engellemek için net tavır koydu ama dinletemedi, Adnan Öztürk marifetiyle Ribery transferi gerçekleşiverdi. O ismini şimdi hatırlayamadığım Romen oyuncuyu takip etmeye çalıştım ancak futbol piyasasından yok olup gitti...

Ve Hagi, kendisine rağmen transfer edildiği için Ribery' den hiçbir zaman hazzetmedi, kindar yapısı belki en büyük karakter defosudur. Ribery' nin nadir kötü oynadığı maçlardan birini fırsat bilip, maç sonrası kameralara karşı ''Ferrari' nin benzini bitti!'' diyebilecek kadar ego meselesi yapmıştı konuyu...
Ben zaten Öztürk'un aldığını biliyorum anlatmak istediğim her kötü transfer de Hagi nin değil

Hataları oldu elbet ama efsanemizdir

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt