Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar
Bu gece 00.00'da buluşmak üzere.. A Spor..

bakalim transfer hakkinda ne bilgi verecek

Ortada olan transfer yok ki.

Kolombiya basini Preciado bize yakin oldugunu yazdi nasil transfer yok, hem Preciado hem de kulubuyle anlasmisiz ama bizim muhabirler daha birsey yazmadi

Muhtemelen gizli gizli yurutuyorlar bu transferi, dun nazifoglu beyaz futbol'a baglandiginda isim vermek istemedi cunku basinda yazilacak ondan sonra kulupler fiyat artiriyor dedi

Kolombiya basini Preciado bize yakin oldugunu yazdi nasil transfer yok, hem Preciado hem de kulubuyle anlasmisiz ama bizim muhabirler daha birsey yazmadi

Muhtemelen gizli gizli yurutuyorlar bu transferi, dun nazifoglu beyaz futbol'a baglandiginda isim vermek istemedi cunku basinda yazilacak ondan sonra kulupler fiyat artiriyor dedi

Sanmıyorum böyle titiz ve akılla hareket ettiklerini,olursa büyük iş.

Brazzers-logo.png

FotorCreated.jpg

​

Aynen öyle renktaşım

Badou olmazsa Ebenezer Ofori tarzı çevik B2B orta saha lazım bize

De Jong-Sneijder-Selçuk orta sahası
Kanı gibi
Ayakta durmaya halleri yok
Gelen her rakip elini kolunu sallayarak geçiyor
topu ileri taşıyamıyorlar
Hızlı oynuyamıyorlar
Güçleri desen bitmiş ikili mücadeleye bile girmiyorlar

-Tolga-Ofori-
--Sneijder--

Orta sahası çok şeyleri değiştirebilir

Katılıyorum sana orta saha o kadar pasifki rakipler dalga geçiyor bizim adamlarla adeta

Uçak saati teyit edildi mi ?
Hava açık görünüyor bu gece iner insallah

sent by note 7 #fireinthehole

Ben şöyle tahmin ediyorum.. Garry'nin dün akşamki performansından dolayı Scout ekibimizin hedefindeki isimleri saklama adına YEMLEME yapılıyor muhtemelen..

Bence ters köşe olacaz 2 genç gelecek gibi bi his var içimde ama ismini carole gibi garry gibi duymamış olacaz..

Ajax da yazin transfer doneminde kolombiya liginden iki tane genc yetenekli oyuncular aldi, Davinson Sanchez'i 5 milyona ve Mateo Cassierra'yi 5.5 milyona

Preciado icin de bence en az 4-5m isterler, bizimkiler rodrigues ve ahmet transferinden sonra bu paralari verir mi? Bana pek inandirici gelmedi.

Katılıyorum sana orta saha o kadar pasifki rakipler dalga geçiyor bizim adamlarla adeta

Gerçekten anlarım mesela Sneijder De Jong Selçuk'dan harhangi birisi mesela çok iyi oyun kurar mükemmel diagonal paslar atar ne bileyim oyunu iyi açar filan bunun için birisini bırakırsın geri kalan 2 orta sahanı çalıikan adamlardan daha genç kurarsın

Ama 3üde beraber oynuyor ve üçüde gerçekten uzun zamandır iyi değil arada 1*2 maç parlıyorlar sonradan yine bitik performans

Eğer Tolga sağlam döner iyi oynarsa 2 Tolga'da sürekli sakatsa 3 ortasaha lazım seneye bize

Ajax da yazin transfer doneminde kolombiya liginden iki tane genc yetenekli oyuncular aldi, Davinson Sanchez'i 5 milyona ve Mateo Cassierra'yi 5.5 milyona

Preciado icin de bence en az 4-5m isterler, bizimkiler rodrigues ve ahmet transferinden sonra bu paralari verir mi? Bana pek inandirici gelmedi.

Kolombiya 23 yaş altı birsürü genç yetenek var gerçekten renktaşım çoğunu büyük takımlar kaptı ama Davinson Sánchez mesela Marlos Moreno-Miguel Borja-Quintero-José Izquierdo gibi birsürü genç topçuları var sağlam

Facebookdaki haberaslan sayfası hayırlı olsun yazmış harold için..

haberaslan yazdıysa almışızdır.

Gerçekten anlarım mesela Sneijder De Jong Selçuk'dan harhangi birisi mesela çok iyi oyun kurar mükemmel diagonal paslar atar ne bileyim oyunu iyi açar filan bunun için birisini bırakırsın geri kalan 2 orta sahanı çalıikan adamlardan daha genç kurarsın

Ama 3üde beraber oynuyor ve üçüde gerçekten uzun zamandır iyi değil arada 1*2 maç parlıyorlar sonradan yine bitik performans

Eğer Tolga sağlam döner iyi oynarsa 2 Tolga'da sürekli sakatsa 3 ortasaha lazım seneye bize

Şuanın birtane bile yeter bize

Kale ve stoper hariç her yere habeşleri doldurmak lazım.

Garry
Preciado
Bruma

Bu üçlü çok can yakar.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt