Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Preciado iyi mi la ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vay lan yine istediğim bir adamın değeri uçmuş gitmiş Franck Kessié ilk bulduğumda 5*7 milyon filandı değeri şimdi Transfermarkt'da 12,00 mil. € değeri var

Chelsea 20,00 mil. £ teklif etmiş filan diyorlar

Hakediyor kesinlikle

Galatasaray sözlükte birisi ''uruk-hai kabilesinin veliaht prensi gibi bir şey'' demiş kendisi için
2jzll0.jpg
latest

Yani çokda haksız değil şimdi :asd22:

SARI KIRMIZI ‏@SARIKIRMIZINEWS
Cali kulübünün başkanın Galatasaray'dan Preciado için teklif aldıklarını açıkladı. 3 kulüpten teklif var.

Nasıl tanıdın yahu?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

forma numarasından yav benim bildiğim kolombiya'nın 11 numarası Preciado yoksa öz anaları ayıramaz ikisini yanyana :asd22:
cinsini sevdiğim cinsine çeker diyorlarya reis aynen öyle

Yüksek muhtemel oyun bu.

Haberaslan hayırlı olsun dediyse gelmiştir o adam kaynakları kim bilmiyorum ama tutturuyorlar

Gelmeyecek adamı ne yermek lazım ne övmek,poldi kalıyor forvet transferi yok belki stoper alırlar.

Valla Scout ekibini tebrik etmek lazım
Türkiye standartlarında + Dursun Özbek yönetiminde yine iyi buluyorlar

Demek başımızda adam akıllı yöneticiler olsa terör ekonomi gibi sorunlar olmasa ülkemizde gerçekten iyi adamlar bulacaklar belkide

Ama o başlarındaki Emre Utkucan yok mu o
images

emre-utkucan_510503.jpg

Galatasaray Scout Ekibi Şefi'nin bir yığın futbol yorumundan 1 tanesi bile tutmaz mı yav bu işin Maldonado'sudur kendisi

Valla Scout ekibini tebrik etmek lazım
Türkiye standartlarında + Dursun Özbek yönetiminde yine iyi buluyorlar

Demek başımızda adam akıllı yöneticiler olsa terör ekonomi gibi sorunlar olmasa ülkemizde gerçekten iyi adamlar bulacaklar belkide

Ama o başlarındaki Emre Utkucan yok mu o
images

emre-utkucan_510503.jpg

Galatasaray Scout Ekibi Şefi'nin bir yığın futbol yorumundan 1 tanesi bile tutmaz mı yav bu işin Maldonado'sudur kendisi

muslera kolpa

2.si de yanlis degil

Allahım Maicon gelsin Stopere. Adam yiyen stoper istiyorum artık.

Bizim yönetim ciddi ciddi Fm'den transfer yapıyor olabilir Harold Preciado'dan sonra inanmaya başladım buna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt