Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C2KwXphWEAAuZwu.jpg

Şu harold işine fazla ümitlenen vardı,inanmayın demiştim.

Ojo: "No es el @GalatasaraySK, es un equipo de Europa pero no diré su nombre" Alvaro Martinez Presidente @AsoDeporCali

Cali başkanı; İsmini söylemeyeceğim bir Avrupa takımı ama bu takım Galatasaray değil.. Harold Preciado hayalleri bitti :(

Preciado transferi yattı diyorlar.

Iyi olmus, forum ahalisi begendiginde ben teneke baglayarak yollayacagimiz kanisina kapilmistim :hat:

Bugün ki all starın tekrarını izleyebileceğim biryer var mı?

Bütün gün Harold Preciado'yu bekledik ama hem Deportivo Cali baskani hemde bizim yonetim yalanlamış.Kandırıldık

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni Kolombiya'lıdan tek beklentim en azından aslan yedek Marcio kadar performans göstermesi. Uçup kaçmasını istemiyorum.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Önce yabancı basında çıkıyor transfer haberleri(bknz garry) sonra bizim muhabirler evet teklif var diyor. Kulup Başkanı Galatasarayı yalanlıyor sonra bizim muhabirler öyle bi oyuncuyla görüşme yok diyor. Yabancı basın olmasa ekmek yiyemez bunlar bide muhabirim diye dolanıyorlar

Ali Naci,Nevzat Dindar,Ibrahim Seten gibi kolpacilar butun gun susup beklediler. Deportivo Cali baskaninin aciklamasından 5 dk sonra hepsi yok oyle bisey demeye başladı

Önce yabancı basında çıkıyor transfer haberleri(bknz garry) sonra bizim muhabirler evet teklif var diyor. Kulup Başkanı Galatasarayı yalanlıyor sonra bizim muhabirler öyle bi oyuncuyla görüşme yok diyor. Yabancı basın olmasa ekmek yiyemez bunlar bide muhabirim diye dolanıyorlar
Aynen özellikle Galatasaray muhabirleri berbat yav hiç doğru dürüst bilgi veren yok

Geçtiğimiz transfer donemlerinde duyumcunun kralı olan adnan akgül ü teneke baglayıp yolladığınız günü unutmadık eyy gsc ahalisi.Simdi boyle ali nacilere nevzatlara kaldık :)

gelmedimi simdi bu, bizde heryere forvet transfer ettik diye haber ilan ettik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt