Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekici çözüm değil ama bu takas olursa Ekici bitik Selçuktan daha faydalı olur.
doğruda reis maaş bütcesine enaz chedjou kadar yuk bındırecek sonra butun yaz maaş butcesını bahane ederek yeterli transferleri yapmayacaklar. yok uefa yok faynanşıl play vs

Bu muhabirler mi bizle dalga geçiyor yoksa yonetim mi bi halttan anlamıyor anlamadim.
Gorusulen isimlerden Hugo : 10 milyon euro, Vida : 12 milyon euro, Pato : 15 milyon euro, Maicon : 8 milyon euro
Günlerce bu oyuncular bize gelecek diye haber yapiyorlar, sonra maliyeti yuksek olduğu icin vazgecildin diyip geciyorlar.Saka gibi gerçekten

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk'u göndereceklerini bilsem gözü kapalı alırım Ekici'yi, gider karşılar, bir omuzda ben veririm yeter ki yollasınlar Selçuk'u

Ali Naci Küçük : ....... adlı transfer ............. sebepten dolayı gerçekleşmemiştir.

fill in the blanks and copy paste for love.

Douglas Silva Bacelar ismi dönüyor , twitter fulbol_5 adlı hesap yazmış ne kadar güvenilir bilmem

Dnipro takımından Sao Paulo takımına bedelsiz gitmiş, söylenenlere göre hiç maç oynanamış

Yapacakları transferleri Avcı hocama da sorsunlar.

Sonuçta seneye bu takımı idare edeek. O'na göre planlama yapsınlar.

Douglas Silva Bacelar ismi dönüyor , twitter fulbol_5 adlı hesap yazmış ne kadar güvenilir bilmem

Dnipro takımından Sao Paulo takımına bedelsiz gitmiş, söylenenlere göre hiç maç oynanamış
Hic mac oynamamişsa olumlu.Ama yinede bi sakatlik gecmisine bakmak lazim eğer müzminse neden olmasın

Douglas Silva Bacelar Dnipro'dayken iyiydi en azından güven verirdi +190 filan galiba boyuda

Ama brezilyaya gitmiş ve hiç oynamamış kocaman bir soru işareti yine

Garry kapalı kutuydu iyi çıktı şimdilik

Ahmet kapalı kutu ne verecek bilmiyoruz

Douglas'da kapalı kutu ne yapacak oda bilinmiyor

Bunların yerine şampiyonluk yolunda kafada soru işareti bırakmayacak adamlar almamız lazım

Ama Douglas Silva Bacelar bile bunların çapını aşar

Douglas bizizm yönetimin radarında değildir büyük ihtimalle en son 5 Ara 2013'de sakatlanmış :(

Bu muhabirler mi bizle dalga geçiyor yoksa yonetim mi bi halttan anlamıyor anlamadim.
Gorusulen isimlerden Hugo : 10 milyon euro, Vida : 12 milyon euro, Pato : 15 milyon euro, Maicon : 8 milyon euro
Günlerce bu oyuncular bize gelecek diye haber yapiyorlar, sonra maliyeti yuksek olduğu icin vazgecildin diyip geciyorlar.Saka gibi gerçekten

Bir noktayı unutuyorsun renktaş.
Bu kolpa haberciler takipçi veya reyting kasma derdindeler.
Yani burada 3 gün diego Costa gelebilir görüşülüyor yazın, 1 gün sonra Chelsea costanın performansından memnun değil kiralayabilir haberini yaparlar. Ki bir sürü ismin taraftar sayesinde haberleri yapıldı hatta ve hatta Sneijder i getiren taraftardı FT istemiyordu bile.

Hıhhh Aspor'da Transfer Raporu başlamış

Bakalım bugün kimleri kesin almışız :38573:

Dün büyük Başkan Dursun'un bombası Pato transferimizi açıklayan amkspor bugünde Pablo Zabaleta transferimizi açıklamış

''Galatasaray 2+1 yıllık sözleşme ve sezonluk 2 milyon Euro teklif etti'' :asd22:

Hala bu adamlardan transfer bekleyen garibanlar var. Kendinizi niye üzüyorsunuz kardeşim acı çekmekten zevk mi duyuyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt