Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah A Spor un bahsettiği forvet Andy Carroll değildir:38573:

Bakın burada kötü oynadığı zaman eleştirmeyenlere ben de gıcık oluyorum ama Sneijder konusunda biraz haksızlık yapılıyor. Bu adam sağında solunda biraz futbol bilgisi yüksek adam yakaladı mı ciddi fark yaratıyor. Asist, veya asist öncesi kilit paslarda hep o oluyor. Bugüne kadar mücadele etmediği maç da hatırlamam.

Arkasında iki kaliteli ortasaha ve önünde biraz sağlam forvet olsa Sneijder başka görünür. Bu adamı fazla gömüyorsunuz. Aldığı para da ülkede verilen paralara kıyasla normal. Ha ülke normali anormal derseniz haklısınız.

Sneijder Selcuk ve De Jong yilda beraber toplam 10m avro filan kazanıyorlar

Etti 40m TL

Sonra neden maddi sorunlarımız var diye isyan ediyoruz :/

Valla Sneijder 5.5 alıyor Selçuk yaklaşık 4 filan alıyor De Jong'da 3 filan alıyor maçbaşılarla filan birlikte reis

gencecik sert tempolu 2 ortasahamız olsaydı her maç kevgire dönmeyen hızlı oynayabilen ataklarımızı kesmeyen oyunu iki yönlü oynayabilen
Önlerinde kreatif top sürebilen tempolu bir 10 numara

defans sıkıntımızda bu kadar öne çıkmazdı çok daha fazla gol atkmıştıkda

De Jong-Sneijder-Selçuk üçlüsünü taşıyacak defans dörtlüsü 2004/2005'deki Milan defansı başkası taşıyamaz

Muslera'nın bu kadar öne çıktığı bir sezonda bile 16 gol yemişiz reis tek suç stoper ikilisinin gibi davranıyor herkes

Orta saha oyuncuyu Almanyadan almak mantıklı olur bence

Geçmişte Tolgay, Kerem Demirbay gibi oyuncuları almayarak hata yaptık

Dortmund mesela Gündoğanı Nürnbergden 4m avroya satın almıştı zamanında. Sonrası malum.

Sonrası malum ne yav öldü adam.

Sakatlanmaya meyilli adam mı alalım istiyon illa he hamit/nuri/ilkay/tolga/tolgay alayı bunların sakatlıkla boğuşan adamlar.

Gurbetçiler bizden uzak olursa seviniriz.

Bakın burada kötü oynadığı zaman eleştirmeyenlere ben de gıcık oluyorum ama Sneijder konusunda biraz haksızlık yapılıyor. Bu adam sağında solunda biraz futbol bilgisi yüksek adam yakaladı mı ciddi fark yaratıyor. Asist, veya asist öncesi kilit paslarda hep o oluyor. Bugüne kadar mücadele etmediği maç da hatırlamam.

Arkasında iki kaliteli ortasaha ve önünde biraz sağlam forvet olsa Sneijder başka görünür. Bu adamı fazla gömüyorsunuz. Aldığı para da ülkede verilen paralara kıyasla normal. Ha ülke normali anormal derseniz haklısınız.

Reis evet mücadele etmiyor demiyorum belki fizik durumunun izin verdiği kadar elinden gelen herşeyi yapmaya çalışıyor

Ama artık kasları izin vermiyor buna ortasahadan güdümlü füze vuran adam yay civarından topu kaleye zor yetiştiriyor şimdi

Veya eskisi gibi uzaktan pasları o kadar net değil o gücü ayarlıyamıyor

Ama form geçici klas kalıcıdır kimse Sneijder'in klasına ismine birşey demiyor diyemezde zaten

Ama 32*33 yaşında yıllık 5.5 milyon euro alan bir adamın takımda kalıp+ tüm takımı ona göre kurmamız için Pirlo-Xavi gibi oynaması lazım

Barça yavaş yavaş İniesta'dan vazgeçiyor reis artık

Miladı doldu böyle statik ortasahaların bu futbolda yeri yok maalesef

El Ghazi, Lazio, Galatasaray ve Lille arasindan Lille kulubunu tercih etti. Transferi yarin aciklanmasi bekleniyormus (De Telegraaf)

Yasin'in yetenekli versiyonu

Burnu kendinden havada gerçekten baya baya Ronaldo gibi zannediyor öyle davranıyor ve daha 21 yaşında bu oğlan

Yeteneğine filan birşey diyemem ama o paralarla STSL'ye gelirse başında td yok yönetici yok taraftarın gazınıda arkasına alırsa iyice şımarır reis

Jonathan-Calleri.webp

a spor : G.SARAY Jonathan Calleri ile ilgileniyor

Son düzenleme:
Sonrası malum ne yav öldü adam.

Sakatlanmaya meyilli adam mı alalım istiyon illa he hamit/nuri/ilkay/tolga/tolgay alayı bunların sakatlıkla boğuşan adamlar.

Gurbetçiler bizden uzak olursa seviniriz.

Hepsine iyi demedik ya

Emre Can örneği de var

Ofansif orta saha olsa da Calhanoglu var, bahsettiğim Kerem Demirbay var

Kısacası Almanya'da bize katkı sağlayabilecek pek çok orta saha oyuncu var

Son düzenleme:

Valla sampiyonluktan beri birsey oynadigi yok, kaliteli topcu oldugunu biliyoruz ama 2 ayda 1 iyi oynayinca bir anlami olmuyor. Etrafindan bagimsiz olarak cok fazla basit hata ve pas hatasi yapiyor. Ayrica ortada dikine gidebilen bir oyuncu kilidi acmamizda daha etkili olur. Zaten belese salinsin diyen yok, ama fena olmayan bir bonservisle gidip yerine gencimsi bir 10 numara alinsa bana gore daha iyi olur hem maddi hem futboli olarak

Calleri hakkındaki görüşüm şöyle kiralık+opsiyonlu gelebilirse gelsin sene sonuna kadar oynasın

Poldi'yi filan satabilir keş paramız olursa sene sonu kesinlikle alalım ileriye dönük oynadıkça kendini geliştiren birisi

Ama şuanda ilk ihtiyaçlarımız stoper ve ortasaha onlardan sonra sağ&sol bek

Bunlar halledilir paramız kalırsa sonuna kadar desteklerim Calleri transferini

Ama bizim yönetim düşünüyorki eğer forvet alırsak kesin hücum sorununu çözücez diye

Eren maçta 5*6 gol pozisyonuna girip kaçırıyor olsa tamam Galatasaray'ın forvet eksikliği var deriz(Eren'i övmek için demiyorum kesinlikle bizim forvetimiz değil)

Asıl sorun o topu oraya getirmek kilit paslarla rakibin klidini çözecek 2 adam lazım ortasahaya

Bu adamı Jem Paul ile nasıl karşılaştırırsın?....sadece Liverpool kariyeri ödenen Yüklü bonservis yüzünden altından çıkamadı...yoksa hem Newcastle hemde West Ham'de çok sağlam....zaten alınmayacak ama alınsa leblebi gibi gol atar bu ligde....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt