Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carole ve Linnes daha çok genç. Sistem oyuncuları.
Yanına yasini, Semihi, Chedjouyu koyarsan bir cacık olmaz tabii.
Israr edeceksin. Stoperlerin sağlam olacak. Stoperler beklere, bekler Stoperlere yardım edecek. Öyle birşey varmı şuan? Yok. O yüzden özellikle Catole u tartışmam.

Şuan ki tek sorun Selçuk . Bakın 3 kupalı sezon takim ayni hatta üstüne bruma gelmiş . Ama adam el freni resmen . Dünkü maçta konyanın oyun kurmasına bile yardımı oldu . Tolga gelsin de jong la beraber oynasın biz yine şampiyon iluruz inşallah .

Lille de kendini bulur bu cocuk, tabiki simarmayip topunu oynarsa.
Evet aynı Sofiane boufale gibi mesala adamı 3 milyon a aldilar 19 a sattılar bir buçuk sene içinde. Herkes fransa liginden çıkan topçulara çok güveniyor

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

4-5 ay hiç girmemiştim foruma, birkaç gündür yine takılmaya başladım...Epey bir değişiklik olduğunu gözlemliyorum; demirbaşlar cezalı, yeni modlar filan...

Birde eskiden en formsuz halinde bile Sneijder' a en ufak laf edene ağzının payı verilir, linç edilirdi. Şimdi pek çok kişi açık veya örtülü olarak 'Talibi çıksa da gitse artık' minvalinde görüş belirtebiliyor ve pek reaksiyon görmüyor. İlk dikkatimi çeken hususlardan biri bu oldu...

Hakan cezali linc olmamasi normal :)
Sneijder niye bu kadar göze batiyor anlamiyorum..

???

7afa930dac335ea91f4b361d3dfcf7b5.jpg

bb4666bf6f07b4b8f85c5e296e5ee8d8.jpg

4-5 ay hiç girmemiştim foruma, birkaç gündür yine takılmaya başladım...Epey bir değişiklik olduğunu gözlemliyorum; demirbaşlar cezalı, yeni modlar filan...

Birde eskiden en formsuz halinde bile Sneijder' a en ufak laf edene ağzının payı verilir, linç edilirdi. Şimdi pek çok kişi açık veya örtülü olarak 'Talibi çıksa da gitse artık' minvalinde görüş belirtebiliyor ve pek reaksiyon görmüyor. İlk dikkatimi çeken hususlardan biri bu oldu...

Hosgeldiniz burak bey.

Karabük maçına stoper yetişecek idi, Pazartesi gününden itibaren bombaları patlatırız herhal.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ : Calleri yarın Uşakta !

Hosgeldiniz burak bey.

Hoşbulduk Alamancı gardaşım:hat:...

Semih' imizi savunmak epey yormuştur seni, mesajını görünce ilk aklıma gelen bu oldu:asd22:. Hele sağdan yapılan ortada, bütün dikkatini verdiği Webo' ya yaklaşmak yerine üç metre önde kalarak yedirdiği golü mazur göstermek için ne gibi bir argüman ürettiğini merak ettim doğrusu; mutlaka başka birilerinin hatasıdır şüphesiz:D...

Semih' imizi savunmak epey yormuştur seni, mesajını görünce ilk aklıma gelen bu oldu:asd22:. Hele sağdan yapılan ortada, bütün dikkatini verdiği Webo' ya yaklaşmak yerine üç metre önde kalarak yedirdiği golü mazur göstermek için ne gibi bir argüman ürettiğini merak ettim doğrusu; mutlaka başka birilerinin hatasıdır şüphesiz:D...

kotu 1 post

Payet zu Marsilya

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Semih diyecegini nereden biliyordum ?

Iyi orta gol getirir diye bir deyim vardir futbolda, stoperligin sadece bundan ibaret zannediliyor Türkiye´de. Sol stoper kim oynuyor, neden sürekli oradan adam kactigini sorgulanmaz mesela... Sürekli alan acildigi icin solid oynayan carole pert oldu orada.

Sezai reys olsa şimdi deportivo cali başkanıyla görüşüp preciado olayının detaylarını bizle paylaşırdı ah be nerdesin heiss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt