Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat Dindar: Yarınki Elazığ maçında savunmanın merkezinde Ahmet Çalık-Carole ikilisi görev yapacak.. Ayrıca Sneijder ve Podolski de oynayacak..

Yine aynı şey oldu önce Bild verdi haberi sonra bizim muhabirler evet teklif doğru vs.. Bırakın abi bu işi

Su Ali Naci ve Nevzat denen ückagitcilari ciddiye aliyorsunuz bir de.

Ikisi de mal, hatta birbirinden daha mal.

Poldinin gitmesi demek yeni bir yerlinin kakalanması demek. En kötü Poldi, en iyi yerli kazıktan iyidir.

Carole reis stoper de is yapar.

Podolski çıldırdı şampiyonluk istiyor.

İlk başta ben istiyorum Chedçu-Hakan-Semih-Sarbi-Selçuk-Sneijer-Poldi-De Jong gibi yaşı geçmiş veya futbolla ilişkisi bitmeye başlamış adamları göndermeyi

Ama şuanda olmamalı bunlar

1)Devre arası bu kadar kısa sürede yerlerine sağlam adamlar bulmak imkansız
2)Şampiyonluk şansımız var ciddi ciddi Sneijder&Poldi ciddi winner topçula
3)Ve en önemlisi bu yönetim varken kesinlikle satılmasın adamlar çünki yerlerine adam akıllı birilerini almaları imkansız !

Carole ve Linnes daha çok genç. Sistem oyuncuları.
Yanına yasini, Semihi, Chedjouyu koyarsan bir cacık olmaz tabii.
Israr edeceksin. Stoperlerin sağlam olacak. Stoperler beklere, bekler Stoperlere yardım edecek. Öyle birşey varmı şuan? Yok. O yüzden özellikle Catole u tartışmam.

Katılmıyorum. 26 yaşında adam genç falan olmuyor.Carole çok ciddi hatalar yapıyor. Hani bir kere yapsa tamam sürekli aynı hataları yapıyor.
Senin düşündüğünün tam tersi belkide bekler stoperlerin işini zorlaştırıyor.Bu şekildede yorumlanabilir.
Kim ne derse desin Galatasarayda oynayan adamda futbol zekası olacak. Bu zeka bu akıl bizim defans hattında bir kişide bile yok.
Bence bizim orta saha ve bekler değişmediği sürece biz her türlü sıkıntı yaşarız. Stopere ramosu koysan gene hiçbirşey farketmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt