Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana göre derken genelleme var orada,kendimi kastetmedim.Gerginlik yaratma durduk yere.
Gerginlik yok oraya takildim sadece. Tepki yok sayiyorsun o halde hersey yolundadir diyorsun. Kale arkalarindaki belescileri mi hesaba katiyorsun? gayette tepki var tepkiden ote nefret var.
Bunu yok saymana ve sinirbozucu pembe tablona anlam veremiyorum

bu reina teröristinin CANLI yakalandığına eminmiyiz

hep yanında kaldığı itin yakalanma videosu,fotosu falan var

esas teröristin bi tane resmi var sadece

twitterdada birisi yazmış ölü gibi bakıyo falan diye

Gerginlik yok oraya takildim sadece. Tepki yok sayiyorsun o halde hersey yolundadir diyorsun. Kale arkalarindaki belescileri mi hesaba katiyorsun? gayette tepki var tepkiden ote nefret var.
Bunu yok saymana ve sinirbozucu pembe tablona anlam veremiyorum

Defalarca konuştuğumuz bir konu,konuşmaya gerek yok.Dediğimi bal gibi anladın uzatma.Tepki yok derken,yani bir 2010-2011 değil anlatabiliyor muyum,Adnan Polat dönemi gibi.

Defalarca konuştuğumuz bir konu,konuşmaya gerek yok.Dediğimi bal gibi anladın uzatma.Tepki yok derken,yani bir 2010-2011 değil anlatabiliyor muyum,Adnan Polat dönemi gibi.
senle konusmadum böyle bişeyi hiç. hiçbişeyde anlamadım kastedediğinden. uzamasını istemiyorsan cevap verme geç.

İşimize yarayacak bir canavar forvet :)
Forum işimize yarayacak diyorsa kusura bakma ama bi mok olmaz ondan (tecrübe konuşuyor :D)

Seni alintiladim ama işimize yarayacak diyen herkes için geçerli. Keşke bi cacık olmaz bundan densede öyle alınsa... Onlar çoğu zaman iyi çıkıyor (sakatlık felan olmadığı surece)

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Şimdiye kadar kim sakladıysa veya şimdi kim teslim ettiyse onlar gerekli önemide almıştır reis ötmemesi için

Malesef öyle gidip saldırganı bulabilecek kadar bir istihbarat'ımız yok
Kendimizi bu kadar küçük ve zayıf görmeyelim....

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Stoperleri Ramos-Boateng bile yapsan orta sahadaki bu kırılganlıkla hiçbir şeyi çözemezsin. Rakip topu aldığı zaman ceza sahasına gelmesi 3 saniye falan sürüyor.

bu reina teröristinin CANLI yakalandığına eminmiyiz

hep yanında kaldığı itin yakalanma videosu,fotosu falan var

esas teröristin bi tane resmi var sadece

twitterdada birisi yazmış ölü gibi bakıyo falan diye

O Video da yakalana bütün kanallar Abdülkadir Masharipov diyor bende anlamadim. Canli yakaladık diyorlar hastane de ne çıkar normalde resmi Video su

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Şimdiye kadar kim sakladıysa veya şimdi kim teslim ettiyse onlar gerekli önemide almıştır reis ötmemesi için

Malesef öyle gidip saldırganı bulabilecek kadar bir istihbarat'ımız yok

Valla bir kaç ilaç verdilermi öyle gevşetiyorlar adamı bülbül gibi şakar

Dun de yazmistim ama musadenle tekrar yaziyorum, bu takima 2-3 oyuncu ile bidaki senenin kadrosunu kurariz dusuncesi cok yanlis. Bu takima hala sagbek, solbek, stoper, 2 orta saha, santrafor lazim. Bunlarin elit oyuncu olmasina gerek yok ama suanki oyunculardan daha iyi olmalari gerek. Bunu yazarken Sampiyon olup CL icin soyluyorum. Yoksa duman ederler bizi. Artik bu takimin degismesi gerek, takimin bazi yerleri hem cok kotu hem de cok yasli.

bende dün aynisini geri yazdim, stoper alindimi bekler cok daha iyi olur.
bunuda unutma kötü oynamalarinin sebepi stoperlerin kötü olmasi.

Konya maçından sonra bence Rodrigues çok abartıldı. Biraz daha beklemek lazım
Ne yazık ki bu her zaman yapılıyor. Ilk maçta ya yerin dibinin de dibine sokulur futbolcu ya da göklere çıkarıla çıkarıla uzaya ulaşır.

Bruma dan daha iyi diyenler bile vardı yahu. Topu topuna 45 dakika oynadı herif daha pes yani. Daha bir sağ kanatta görelim kendisi falan, ayrıca adamın orijin mevkisi sol açık. Niye gidip orjinal bir sağ kanat almıyoruz?

Bruma solda oynuyor, Yasin aslen sol kanat bu Garry de aslen sol kanat. İlginç bir kulübüz gerçekten.

Ne yazık ki bu her zaman yapılıyor. Ilk maçta ya yerin dibinin de dibine sokulur futbolcu ya da göklere çıkarıla çıkarıla uzaya ulaşır.

Bruma dan daha iyi diyenler bile vardı yahu. Topu topuna 45 dakika oynadı herif daha pes yani. Daha bir sağ kanatta görelim kendisi falan, ayrıca adamın orijin mevkisi sol açık. Niye gidip orjinal bir sağ kanat almıyoruz?

Bruma solda oynuyor, Yasin aslen sol kanat bu Garry de aslen sol kanat. İlginç bir kulübüz gerçekten.

Ne kadar da solcu bir klüb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt